fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 24 Iulie 2021

Multiplă medaliată europeană, mondială și olimpică, Ana Maria Popescu a obținut argintul în finala probei de spadă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Publicat in Alte Sporturi
Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul şapte al unui imobil amplasat pe strada Basarabi din cartierul „Alexandru cel Bun”, din Iași, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Publicat in Social
Ciobanul de la stâna din Suceava atacat de urs a fost adus la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, unde a fost operat timp de şapte ore de echipe mixte de medici ORL şi de chirurgi maxilo-faciali, transmite Agerpres.

Publicat in Sanatate
Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, într-o sală de operaţie, patru medici autoevacuându-se.

Publicat in Sanatate
Descoperire macabră, sâmbătă dimineața, în zona centrală a Capitalei. Trupul unui bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o cutie de metal.

Publicat in Social
A fost teroare pe holurile unui cămin social din municipiul Iași. Un individ s-a repezit la ceilalți locatari cu un cuțit, iar apoi a amenințat că se va sinucide.

Publicat in Social
Un tânăr de 26 de ani care a fugit în pădure după ce a fost atacat de un urs și fusese dat dispărut a fost găsit mort. Trei bărbați au fost atacați de urs, vineri seara, la o stână din județul Harghita, la granița cu Suceava. Un altul se află în stare gravă la spital.

Publicat in Social
Muzică, delicii culinare, prietenii tăi cei mai buni, aerul pădurii și atmosfera de festival, toate într-un singur cuvânt: Senzoria. Suntem prezenți și anul acesta la festivalul dedicat simțurilor umane cu Iulius cozy corner, unde pe lângă răsfăț și relaxare îți oferim și premii.

Publicat in Timp Liber

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31