fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Septembrie 2021

Un cutremur cu magnitudinea 4 s-a produs vineri seara, la ora locală 20.31, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Social
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara, la Târgovişte, că a fost „frapat” să îl vadă pe premierul Florin Cîţu „postat în Superman”.

Publicat in Parlament
Un poliţist din Secuieni, judeţul Bacău, a refuzat o şpagă de 1.000 de euro oferită de un şofer prins beat la volan.

Publicat in Moldova
Poliţia Română atrage atenţia asupra unui atac phishing pe email: „Ați primit și dumneavoastră acest mesaj/mail? Sperăm că NU ați dat curs ”.

Publicat in Social
Un român de 35 de ani a fost arestat, după ce a amenințat mai multe persoane cu un cuțit și a și încercat să înjunghie câteva, în Rottenburg, Germania.

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru infracţiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecţie în formă continuată şi ameninţare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încălcat de şase ori ordinul de protecţie, informează IPJ Brăila.

Publicat in Justitie
Este anchetă la Botoșani, acolo unde un bărbat a intrat în biroul șefei Direcţiei de Sănătate Publică și a început să o amenințe și să o înjure.

Publicat in Moldova
Accident grav în județul Hunedoara, la Ohaba de sub Piatră. Șoferul unui camion a murit carbonizat, după ce vehiculul pe care-l conducea s-a răsturnat și a luat foc.

Publicat in Social
Toate ieșirile recente în spațiul public ale lui Florin Cîțu denotă ipocrizia acestuia în ceea ce privește atitudinea și comportamentul față de miniștrii USR PLUS și programul de guvernare. A fost prezent, parcă într-un gest disperat, pe la multe posturi naționale unde a dat vina pe ceilalți pentru situația actuală. Din păcate pentru români, premierul Cîțu se comportă ca și cum ar fi stăpânul clasei politice și are excese autoritare, prin care îi înlătură pe toți cei care au opinii și viziuni divergente față de ale sale.

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ au efectuat nouă percheziţii pe raza a patru judeţe, într-un dosar privind angajarea fictivă a 140 de persoane în scopul obţinerii de subvenţii de la bugetul de stat, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Neamţ.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3