fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 31 Ianuarie 2022

Cinci indivizi bănuiţi de cămătărie au fost reţinuţi de lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi şi mai mai multe bunuri au fost ridicate în vederea confiscării, după patru percheziţii domiciliare efectuate în judeţ, se arată într-un comunicat remis luni de instituţie.

Publicat in Justitie
USR va depune trei plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului împotriva a două televiziuni naționale. Preşedintele formațiunii, Dacian Cioloş, spune că partidul său nu are nimic împotriva criticilor, dar nu va tolera minciuni.

Publicat in Social
Camere de supraveghere din centrul comunei Glodeni, din județul Dâmbovița, au surprins o reglare de conturi între doi bărbați, scrie Vocea Dâmboviței.

Publicat in Social
Urmărire ca-n filme, duminică noapte, pe străzile acoperite de zăpadă din Baia Mare. Un echipaj de poliție a tras focuri de avertisment, iar apoi a distrus pneurile din spate ale unui autoturism al cărui șofer a refuzat să oprească la semnalele agenților.

Publicat in Justitie
O româncă de 37 de ani din Austria a lovit mortal o femeie și pe copilașul acesteia în vârsta de 5 ani - și ei tot români.

Publicat in Panorama
Tânărul de 21 de ani care a murit luni dimineață după ce s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din centrul Capitalei a lăsat un mesaj audio în care explică de ce a ales să-și pună capăt zilelor.

Publicat in Social
Retailerul Mega Image retrage de pe piaţă un sortiment de cârnaţi în urma unei posibile contaminări cu Salmonella, potrivit anunţului postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Publicat in Social
În 2022, un număr de 25 de profesori participă la cursuri de formare în străinătate

Publicat in Educatie
Cărți rare, ediții princeps, hârtii istorice, manuscrise, mărturii de colecție în corespondențe ale unor personalități celebre, ce provin din 7 colecții prestigioase, vor fi scoase la licitație marți, 15 februarie, în cadrul unui eveniment dedicat hârtiilor valoroase – Licitația de Cărți, Manuscrise și Autografe.

Publicat in Social
Pentru al treilea an consecutiv, compania Antibiotice Iași obține nota maximă în clasamentul Vektor, alcătuit de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România (ARIR), care evaluează comunicarea cu investitorii a companiilor listate din Piața Reglementată din România.

Publicat in Companii
Pagina 1 din 3