fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Noiembrie 2022

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis ca femeia acuzată de DIICOT de propagandă teroristă să fie plasată 30 de zile în arest la domiciliu, ea urmând să poarte în permanenţă o brăţară electronică de supraveghere.

Publicat in Justitie
Forțele NATO au desfășurat simultan cinci grupuri de atac cu portavioane, care s-au concentrat pe două flancuri - în Marea Nordului și în Marea Mediterană, scrie publicația Defense Express.

Publicat in Eveniment
Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă se întoarce în penitenciar, unde are de executat un rest de pedeapsă de trei ani şi jumătate închisoare pentru trafic de influenţă, în urma unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Publicat in Justitie
Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Bacău după ce, în urmă cu un an, a violat o fată de 16 ani, care nu s-a putut apăra în urma administrării unor medicamente.

Publicat in Moldova
Patru persoane cu vârste între 30 şi 43 de ani au fost arestate preventiv, vineri, de judecătorii Tribunalului Neamţ, sub acuzaţiile de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

Publicat in Moldova
Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Publicat in Justitie
Ancheta DIICOT în dosarul în care cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată pentru mituirea a doi poliţişti de la Rutieră a pornit de la investigaţiile efectuate de procurori într-un alt caz, în care era implicată o firmă din Ploieşti care livra kerosen Armatei Române şi un şef depozit al firmei care se droga.

Publicat in Justitie
Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 3,37% din PIB după primele 10 luni din acest an, de la 3,04% din PIB la sfârşitul lunii septembrie, conform datelor publicate vineri de Ministerul Finanţelor.

Publicat in Fiscalitate
E uşor ingrat leadershipul liberal prin aerul dispreţuitor faţă de acest USR neputincios şi decerebrat, pentru că valul pe care s-a urcat PNL pentru a ajunge la Putere a fost creat chiar de electoratul userist din marile oraşe.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Asociaţiile „Împreună pentru A8” şi „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” au transmis vineri Ministerului Transportului o înştiinţare prin care retrag îi lui Cătălin Urtoi mandatul de reprezentant al acestora pe lângă ministrul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat al celor două platforme civice.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3