fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 Noiembrie 2022

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

Publicat in Justitie
O prostituată a dat în vileag o afacere cu bani falși, după ce femeia a reclamat, supărată, la poliție că ar fi fost plătită cu bancnote contrafăcute. 

Publicat in Justitie
Deputatul Mihai Lasca a solicitat Autorității Aeronautice Civile Române să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer", lăsate în urmă de avioane.

Publicat in Parlament
Un muncitor român a fost găsit mort printre gunoaie, în localitatea italiană Scanzano Jonico. Nu se cunosc cauzele decesului, dar cel mai probabil românul a murit din cauze naturale.

Publicat in Eveniment
Un cetăţean român şi unul italian au fost prinşi de către jandarmii montani din Prahova având asupra lor o cantitate de peste 1,6 kilograme de trufe negre, pe care le-au recoltat ilegal cu ajutorul câinilor special antrenaţi.

Publicat in Social
Ministrul Forțelor Armate, Sébastien Lecornu, a vizitat, joi, trupele franceze dislocate în România în cadrul Operațiunii Aigle. În spatele imaginilor frumoase, soldații deplâng condițiile de viață nedemne, scrie presa franceză.

Publicat in Administratie Locala
Mormintele dintr-un cimitir din Alba au fost vopsite în portocaliu, iar polițiștii au început urmărirea penală împotriva administratorului cimitirului. Polițiștii fac cercetări pentru infracțiunea de profanare de morminte.

Publicat in Justitie
Pisaniile moldovenești ale lui Ștefan cel Mare, artefacte din secolul al XV-lea luate de pe zidurile Cetății Albe de pe Nistru, ar fi fost furate de la muzeul din Herson și duse în Crimeea de către armata lui Putin, potrivit lui Anatol Popescu, președintele fondator al Asociației românilor din sudul Basarabiei.

Publicat in Moldova
Un taximetru care nu avea şofer, parcat vineri pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa, s-a pus în mişcare, a traversat carosabilul intrând şi pe contrasens şi a căzut apoi într-o groapă săpată de muncitorii Regiei de Apă, imaginile fiind surprinse de o cameră video din zonă.

Publicat in Social
Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a anunţat, vineri, că s-a autosesizat în cazul afirmaţiilor atribuite unui reprezentant al formaţiunii ungare Patria Noastră, referitoare la „spânzurarea" unei jurnaliste de la Radio Târgu Mureş.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30