fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Iunie 2022

Cristian Popescu Piedone primeste vești bune în spatele gratiilor. Direcția Națională Anticorupție a fost obligată vineri de Curtea de Apel București să îi restituie un milion și jumătate de lei.

Publicat in Justitie
Un adolescent de 16 ani este cercetat penal pentru distrugere, după ce a tăiat cablurile de alimentare ale unui semafor din municipiul Suceava pentru că-l deranjau luminile care i se reflectau în geamul apartamentului său.  

Publicat in Moldova
Județele care sunt la granița cu Republica Moldova sunt în alertă iar autoritățile medicale trebuie să monitorizeze toate bolile specifice pentru a identifica rapid orice suspiciune, însă tulpina holerică descoperită în Republica Moldova nu provoacă boala la om, a anunțat vineri Ministerul Sănătății.

Publicat in Sanatate
Cel puțin 40 de soldați ruși au fost răniți după ce o capră ucraineană a declanșat, cu „mișcările sale haotice”, o capcană pe care rușii au întins-o în jurul unui spital din Zaporizhzhia, scrie The Telegraph.

Publicat in Panorama
Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea capitalei.

Publicat in Social
Conducerea Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Botoşani a deschis o anchetă după ce un tânăr care era dus la audieri şi se afla sub escortă s-a înjunghiat în sediul IPJ, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Președintele Klaus Iohannis a decis să îl decoreze pe sportivul David Popovici cu cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Publicat in Presedintie
Milioane de femei din SUA se pregătesc să-și piardă dreptul legal la avort, după ce Curtea Supremă a anulat hotărârea Roe v. Wade, notează BBC News.

Publicat in Eveniment
România iese în sfârșit din perioada în care centrul orașelor a fost fie ignorat, fie doar vopsit și peticit. Intră într-o altă etapă, în care apar proiecte îndrăznețe, însă și acestea vin cu un pericol: dacă nu sunt făcute corect, riscă să facă mai mult rău într-un țesut urban și-așa vânzolit de intervenții repetate și mutilante în timpul comunismului și al tranziției.

Publicat in Imobiliare
Cu prilejul concursului internațional de arhitectură cu invitați, desfășurat de IULIUS pentru o nouă dezvoltare în centrul orașului, compania a realizat două machete arhitecturale, ce reprezintă o imagine fidelă a zonei istorice a Iașului. Rolul lor este de a optimiza vizualizarea zonei Sf. Andrei – Piața Palatului Culturii și a vecinătăților în care se va materializa noul reper arhitectural pentru care proiectează patru birouri din topurile mondiale de specialitate. Machetele, ce reproduc suprafețe de aproximativ 2 kilometri pătrați, la scară diferită, vor fi expuse în cadrul expoziției de arhitectură „Un Iași pentru viitor”, care se desfășoară între 30 iunie – 14 iulie 2022, la Palatul Culturii.

Publicat in Imobiliare
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30