fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Iulie 2022

Un bărbat de 35 de ani din judeţul Gorj, suspectat că a încercat să trimită în Norvegia medicamente cu conţinut stupefiant, a fost reţinut pentru trafic de droguri.

Publicat in Justitie
Este vorba de exerciţii complexe, specifice ambelor structuri, care constau în infiltrare/exfiltrare, salt liber din elicopter pe lacul Răcăciuni şi evacuare aero-medicală.

Publicat in Administratie Locala
Slovenia plafonează preţul energiei electrice. Decizia a fost luată de guvern, pe o perioadă de un an, și vizează persoanele fizice şi întreprinderile mici.

Publicat in Eveniment
Asistentul britanic Paul Urey, capturat în estul Ucrainei, a decedat în timp ce era ținut ostatic de separatiștii pro-ruși în autoproclamata Republică Populară Donețk. Un oficial al separatiștilor a declarat că bărbatul în vârstă de 45 de ani a murit de „boală și stres”. Urey este primul cetățean străin care a murit în custodia pro-rușilor de la începutul războiului din Ucraina.

Publicat in Eveniment
La un an după ce o avocată de 26 de ani din Iași a murit în condiții misterioase, căzând de la etajul șase al unui bloc din centrul orașului, anchetatorii au un suspect. 

Publicat in Justitie
Preşedintele rus Vladimir Putin l-a demis vineri prin decret pe şeful agenţiei spaţiale ruse Roscosmos, Dmitri Rogozin, care s-a remarcat în ultimele luni prin declaraţiile sale belicoase la adresa Occidentului, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Andrei Iulian Stancu, ofiţer de poliţie judiciară la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de patru infracţiuni de corupţie.

Publicat in Justitie
Cătălin Sabău, inspector în cadrul ANAF Oradea, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 15.000 de euro mită.

Publicat in Justitie
Două noi cazuri de variola maimuţei au fost confirmate în România, a anunţat, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Publicat in Sanatate
Carnea de porc, cerealele și mierea ar putea ajunge să coste cu până la 40% mai mult decât anul trecut. Culturile sunt în pericol, și au loc schimbări drastice în strategia și planificarea agricolă, arată o analiză Euronews Italia.

Publicat in Agricultura
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31