fbpx
 
Biserica nu şi-a înţeles rolul în pandemie. EDITORIAL

Biserica nu şi-a înţeles rolul în pandemie. EDITORIAL


Ce fel de preşedinte şi şef de guvern eşti să nu iei capii Bisericii de umăr şi să le ceri să-şi trimită toţi enoriaşii la vaccinat? Să le ceară să deschidă centre de vaccinare în curtea bisericii.

Ce şef de stat eşti tu să nu-i spui lui Daniel de la începutul anului să se implice cu toată armata sa de clerici pentru binele poporului? I-am dat Bisericii sute de milioane de euro, a avut tot timpul uşa deschisă la politicieni, nu i-am deranjat marile reţele de comerţ, le-am restaurat bisericile de la buget sau pe bani europeni, nu i-am impozitat lumânările şi apoi tot noi asistăm la non-combatul înaltului cler sau chiar la comportamentul ostil faţă de vaccinare?

Dacă puneai cei 300 de preoţi rurali dintr-un judeţ să bată din poartă în poartă, în trei luni aveai 80% vaccinare la ţară. La asta foloseşte Biserica în vremuri de restrişte.

Medicii din clinicile de Infecţioase spun că tratamentul la Covid există şi nu prea. Dacă nu-l începi din primele 2-3 zile de infectare, nu are rezultate. Corpul luptă de la sine cu virusul. Cei mai mulţi înving, alţii mor. 1%, 3% sau 10%. 95% din cei ajunşi la AŢI mor, nu există tratament.

Şi medicii din clinici, care se luptă zi de zi cu boala şi o cunosc ca pe Tatăl Nostru, spun că toate studiile arată că vaccinul este cel mai eficient tratament la COVID. Nu pentru că ne place nouă, nu pentru că suntem vânduţi Ocultei, ci pentru că toate dovezile din ultimul an arată că vaccinaţii nu mor decât în proporţie de 0.01%.

Deci dacă n-ai alt tratament decât vaccinul, laşi Biserica să-ţi combată singura variantă aflată la dispoziţie şi o tratezi cu aceeaşi deferență ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic? Ce fel de bărbat de stat mai eşti? Marş la tine acasă, dă-te jos dacă eşti slab.

98% din pacienţii internaţi, cei mai mulţi având acum forme grave, virulența fiind din ce în ce mai mare de la o săptămână la alta, sunt nevaccinaţi. Victimele propriilor demoni şi superstiţii. Iar Biserica n-a făcut nimic să-i smulgă din hăul în care s-au scufundat din necunoaştere şi îndărătnicie. I-a lăsat să moară din egoism şi arogantă.

BOR a devenit o instituţie prea bine tratată. Au devenit obraznici în fața statului. Un şef de stat i-ar pune pe capii Bisericii un pic cu fruntea în ţărână ca să înţeleagă că nu sunt buricul pământului şi că au îndatoriri când ţara ia foc.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30