fbpx
 
Sussex Express Sussex Express

Preot pedofil din Marea Britanie, condamnat după ce spunea că vrea să sacrifice bebeluși Satanei: „Sunt un nenorocit sadic, până la capăt”


Un preot pedofil avea peste 22.000 de videoclipuri cu abuzuri sexuale împotriva minorilor, au descoperit polițiștii, care i-au monitorizat și convorbirile de pe chat-urile de profil.

Individul de 63 de ani spunea că vrea să sacrifice bebeluși pentru Satana.

Sunt un nenorocit sadic, până la capăt” se lăuda preotul Bisericii Angliei, pe grupurile ascunse frecventate de pedofili. Individul a fost reținut de polițiști, anchetat și trimis în judecată, iar un juriu de la Curtea Regală din Lewes l-a găsit vinovat de infracțiuni deosebit de grave, urmând ca pedeapsa să fie pronunțată în martie, arată publicația Daily Mail.

Vicarul David Renshaw, în vârstă de 63 de ani, avea peste 22.000 de fișiere cu imagini și videoclipuri indecente pe hard disk, inclusiv pornografie cu minori și animale.

Reverendul, din Worthing, West Sussex, a spus că nu are limite și poate ajunge „foarte jos”, spunând altor pedofili online: „Sunt un nenorocit sadic, până la capăt.”

În afară de fișierele compromițătoare din computer, polițiștii au găsit la percheziția locuinței pastorului multe cadavre putrezite de animale, dar și ace și seringi folosite la injectarea unor droguri.

Renshaw a fost hirotonit preot în Lichfield, Staffordshire, în 1985, și părea respectabil.

În 2020, poliția a urmărit activitatea ilegală online pe un computer din apartamentul său cu trei camere. Ar fi descărcat miile de imagini în câteva luni, au spus ofițerii, iar clipurile erau activate și catalogate în dosare cu nume, cum ar fi „Copii” și „Copii gay”.

Preotul pedofil a negat că ar fi descăcar toată această imensă cantitate de date, spunându-le ofițerilor că „predicile nu se scriu singure”, arată sursa citată. Însă copii de siguranță, inclusiv ale conversațiilor lui cu alți prădători sexuali, au fost depistate de anchetatori.

Renshaw i-a cerut unui alt utilizator să-i ofere copilul lui de trei ani lui Satan, în timp ce alte discuții se refereau la „sacrificarea bebelușilor diavolului”.

Când a fost prins, preotul a dat vina pe fiii săi, spunând că au acces la computerele sale.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30