fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Facebook Facebook

Român dat dispărut în Thailanda, în luna ianuarie, găsit înecat și fără picioare


Rudele au confirmat identitatea românului care nu a reușit să mai iasă la suprafață în timpul unei scufundări în largul Phuket, în ianuarie.  

Bărbatul a fost dat dispărut pe opt ianuarie, și se afla într-o excursie la Koh Kaew Nok cu un alt român și cu o femeie din Thailanda.

Cadavrul unui român a fost găsit plutind în largul Koh Kaew Nok, în Rawai din districtul Muang, vineri. Poliția a fost anunțată că un căpitan a găsit un cadavru fără picioare în apă, în locul în care românul a dispărut.

Identitatea sa a fost confirmată provizoriu de rude.

Bărbatul, împreună cu un alt român și o femeie din Thailanda, au mers să facă scufundări în larg. După ce s-au întors la barcă, și-au dat seama că ancora era blocată de o stâncă. Românul s-ar fi scufundat, din nou, pentru a o elibera, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață, potrivit thephuketnews.com, citată de Știrile PRO TV.

După nouă zile de operațiuni de găsire a românului, autoritățile au încetat să-l mai caute.

Aroon Solos, primarul comunei Tambon Rawai, a declarat că trupul a fost găsit plutind cu fața în jos în apropierea insulei, la ora 11:33, vineri dimineața. Poliția marină și oficialii municipali au adus cadavrul la mal, conform bangkokpost.com.

Au fost contactate rudele, care, anterior, au semnalat dispariția bărbatului. Aceștia au confirmat că trupul era cel al lui Sebastian Someșan, în vârstă de 46 de ani, care a dispărut lângă Koh Kaew Nok, pe 8 ianuarie, a mai declarat primarul comunei Tambon Rawai.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: