fbpx
 
Pensionarul american, reținut după ce a pipăit o stewardesă în zona intimă

Pensionarul american, reținut după ce a pipăit o stewardesă în zona intimă


Un pensionar a fost reținut după ce a pipăit o însoțitoare de zbor, în zona intimă. Bărbatul a spus, în gura mare, că a fost provocat de „parfumul” femeii.

Faptele de care este acuzat Gary Matthew Sorichetti s-au petrecut la bordul zborului American Airlines 5062 de la Sarasota, Florida, către Charlotte, Carolina de Nord, pe 28 februarie 2020.

Bărbatul de 74 de ani se confruntă cu acuzații penale, dar nu este clar de ce fost reținut de abia acum, transmite publicația Daily Star.

Pensionarul este acuzat de comportament și atingeri nepotrivite față de o stewardesă, identificată, pentru a-i fi protejată identitatea, drept S.J.

Sorichetti și-ar fi strecurat mâna pe coapsa acesteia. Femeia a depus plângere penală împotriva pensionarul „pervers”, în care a descris succesiunea evenimentelor.

Astfel, ea l-a ajutat pe bărbatul în vârstă și pe un alt pasager să treacă unul pe lângă celălalt, pe culoarul îngust al avionului.

Acuzatul s-ar fi ridicat în picioare, iar apoi, cu spatele la însoțitoarea de bord, ar fi spus: „Te strivesc, mă strivești?". În timp ce se ridica în picioare, acesta i-a ținut șoldurile timp de „aproximativ trei-patru secunde". Ba, mai mult, i-a spus „Oh, simt mirosul parfumului ăla".

Potrivit plângerii, în timp ce avionul a decolat, pensionarul de 74 de ani, care acum stătea lângă stewardesă pe locurile rezervate de obicei pentru echipaj, „și-a întins brațul stâng peste picioarele lui SJ, peste cotiera poziționată în jos, i-a atins genunchiul stâng și și-a plimbat mâna pe coapsa ei până în zona genunchilor".

Potrivit documentelor de la dosar, mișcarea mâinii acuzatului a fost descrisă cu exactitate: „SJ purta o fustă. Degetul mare al lui Sorichetti se afla pe coapsa interioară a lui SJ, în timp ce își deplasa încet mâna pe coapsa interioară a acesteia și îi atingea zona inghinală. SJ i-a spus: „Nu face asta", iar Sorichetti și-a mutat rapid mâna".

Situația scandaloasă a fost semnalată Departamentul de poliție din Charlotte Mecklenburg, dar victima a fost direcționată către FBI, care are jurisdicție asupra aeronavelor americane.

Deocamdată nu este clar de ce a durat atât de mult până la arestarea lui Sorichetti, în mandatul de arestare figurând o acuzație de contact sexual abuziv.

Dacă va fi condamnat, pensionarul riscă până la doi ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30