Vara aceasta vizităm România cu voucherele Chèque Vacances

Vara aceasta vizităm România cu voucherele Chèque Vacances


Anul acesta, angajații din sectorul public și din sectorul privat primesc o primă de concediu în valoare de 1.450 de lei, sub formă de vouchere de vacanță. Acestea pot fi folosite pe teritoriul României pentru achiziționarea serviciilor de cazare, masă, transport, tratament balnear și servicii de agrement. Cadrele didactice, angajații primăriilor, ai consiliilor locale și județene, precum și ai direcțiilor subordonate acestora, angajații poliției locale și cei ai spitalelor municipale și județene se pot bucura de o vacanță reușită și accesibilă în România.

Instituţiile şi companiile private care decid acordarea voucherelor de vacanţă angajaţilor sunt cele care hotărăsc suma şi criteriile de acordare. Acolo unde există sindicate, astfel de decizii se iau de către Conducere împreună cu Sindicatul. Sumele aferente se înscriu în bugetele de venituri şi cheltuieli ale angajatorului. Practic, acesta achita voucherele către unitatea emitentă, apoi preia voucherele şi le distribuie angajaţilor. Voucherele sunt disponibile pe suport de hârtie, sub formă de carnete cu file individuale sau pe suport electronic şi pot fi personalizate cu denumirea instituţiei, cu datele angajaţilor, iar valabilitatea lor este de un an de la data emiterii.

Up România crede în potenţialul turistic excepţional al României şi creează oportunităţi de dezvoltare a industriei prin sprijinirea partenerilor săi stategici afiliaţi la reţeaua de utilizare a voucherelor Chèque Vacances. Exemplu: Şindi Tour (agenţia Uniunii Sindicatelor din Învăţământul Preuniversitar Iaşi), pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament sau agrement. Împreună cu aceştia, compania Up România pune la dispoziţia beneficiarilor variate pachete turistice, în toate zonele ţării.

Iată 3 destinații superbe din România unde poți călători cu voucherele Chèque Vacances:

  1. Delta Dunării

Cea de-a 15 editie a Festivalului de Film Anonimul din Sf. Gheorghe va avea loc anul acesta in perioada 6-12 august, prilej excelent pentru cinefili, dar nu numai, sa descopere un loc magic, aflat acolo unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra si unde natura creeaza un spectacol unic.

Agentia TUI TRAVEL ofera celor care utilizeaza voucherele Chèque Vacances pentru plata serviciilor de turism o reducere de 3% pe tot parcursul anului 2018. Astfel, pentru un sejur in perioada Festivalului Anonimul, turistii beneficiaza de cazare incepand de la 120 de lei/ noapte de persoana in complexul Green Village si Green Dolphin Camping. 

  1. Valea Prahovei

Una dintre cele mai cautate statiuni montane de pe Valea Prahovei, orasul Predeal este si cel mai inalt oras din tara. Inconjurat de 5 masive muntoase, Predeal este o destinatie ideala de vacanta atat pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de aerul curat de munte, cat si pentru cei care vor sa descopere cele mai frumoase trasee de drumetie. Cu 157 de lei/noapte de persoana, turistii se pot caza timp de 4 nopti cu mic dejun inclus, la Hotelul Andy Grand Hotel. Oferta este disponibila prin intermediul Sindi Tour pana in 15 decembrie 2018 pentru plata cu vouchere de vacanta Chèque Vacances.

  1. Maramureș

Maramuresul este o regiune cu totul si cu totul speciala in Romania. Aici, timpul are o alta insemnatate, iar traditiile si obiceiurile stravechi sunt inca pastrate de localnici. Pentru un sejur de 5 nopti la Hotel Gabriela din Viseu de Sus, in perioada 01.05.2018 -30.09.2018, agentia Accent Travel & Events ofera celor care platesc cu vouchere de vacanta Chèque Vacances un pachet turistic avantajos, incepand de la 152 de lei/ noapte, de persoana, cu demipensiune. Turistii care aleg sa isi petreceaca concediul aici, pot face o plimbare cu Mocanita pe Valea Vaser, aflata in imediata apropiere si pot vizita Cimitirul Vesel de la Săpânța.

 

UP ROMÂNIA S.R.L., face parte din Grupul Up, o companie internaționala și solidă. Este prezentă în 19 țări și are o experiență de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse și servicii pentru motivarea și fidelizarea angajatilor, recompensarea și stimularea vânzărilor, precum și instrumente pentru susținerea programelor și proiectelor sociale.

Intră AICI și descoperă oferte speciale de concediu de care poți beneficia în România utilizând vouchere de vacanță Chèque Vacances.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top