fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 30 Octombrie 2020

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că Marian Oprişan, ales vicepreşedinte al CJ, "nu va primi nicio atribuţie în momentul acesta" din partea sa.

Publicat in Administratie Locala
Decizie definitivă în cazul polițistului pedofil Eugen Stan: Curtea de Apel București a hotărât ca acesta să fie condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Publicat in Justitie
Cel de-al treilea şi al patrulea avion de vânătoare F-16 Fighting Falcon, din noul lot de cinci, au sosit, vineri, din Portugalia, în Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță", de la Borcea. Aeronavele vor intra în dotarea Forțelor Aeriene Române. De asemenea, Ministerul Apărării a anunţat că au fost încheiate testele de acceptanță a echipamentelor primei baterii de rachete sol-aer PATRIOT din dotare Statului Majori al Forţelor Aeriene.

Publicat in Guvern
Poliţiştii ieşeni au identificat trei bărbaţi bănuiţi de furt calificat. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Iancu Zuckerman, unul dintre puţinii supravieţuitori ai Pogromului de la Iaşi încă în viață, a împlinit astăzi 98 de ani. A fost sărbătorit în cadrul unei ceremonii la care a participat și ambasadorul Israelului în România, arată Știrile Pro TV.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 30 octombrie, alte 6.546 de infecții cu coronavirus și 103 decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
O sumă importantă de bani a fost furată din sediul PNL Neamț iar trei suspecți au fost reținuți de polițiști. Cei 88.000 de lei au fost găsiți acasă la aceștia.

Publicat in Moldova
Spitalul modular din Lețcani, județul Iași, ar urma să primească pacienți COVID-19 care au nevoie de terapie intensivă, începând de luni.

Publicat in Sanatate
Un puternic seism s-a produs vineri în Marea Egee şi a fost resimţit atât în Turcia, cât şi în Grecia, au anunţat centrele seismologice locale şi internaţionale, informează Reuters. Potrivit Centrului Seismologic Europeano-Mediteranean (EMSC), seismul a avut magnitudinea 6,7.

Publicat in Eveniment
În acest weekend, colecționari din toată țara își dau întâlnire la Palas cu pasionaţii de artă şi istorie. Varietatea de obiecte pe care ieșenii le vor găsi la Târgul de Artă și Antichități include tablouri, monede și bancnote vechi, colecții de timbre sau piese de mobilier.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3