fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 Noiembrie 2020

Un cetățean german în vârstă de 42 de ani a ajuns în cartierul Doman din Reșița, județul Caraș-Severin, însă s-a rătăcit și a sunat la 112 pentru a spune că nu știe unde se află, relatează Mediafax. Jandarmii l-au găsit înfrigurat în curtea bisericii.

Publicat in Social
România înregistrează sâmbătă un nou record negativ, în privința pacienților aflați în stare gravă, la terapie intensivă: 1249. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.040.

Publicat in Sanatate
Compania aeriană rusească low-cost Pobeda este răspunzătoare de schimbarea de traseu în formă de falus realizată pe parcusul cursei Moscova-Ekaterinburg, manevra fiind menită să arate susținerea pentru căpitanul echipei naționale de fotbal, implicat într-un scandal sexual, scrie site-ul RBC, citând un raport al autorităților aeronautice din Rusia.

Publicat in Panorama
O pacientă de 55 de ani cu COVID-19 s-a sinucis într-o baie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, situată la etajul al patrulea, unde se află internaţi bolnavii infectaţi cu noul coronavirus, potrivit comunicatului de presă remis, sâmbătă, de unitatea medicală, transmite Agerpres.

Publicat in Sanatate
Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80 miliarde de euro. Pe lângă faptul că în această sumă intră şi cota alocată de drept României în următorul exerciţiu bugetar 2021-2027, ce omit să ne spună liberalii este că vom atrage aceşti bani doar dacă vor exista şi proiecte depuse.

Publicat in Politica Locala
Franţa este traversată de un nou scandal din cauza violenţelor din partea poliţiei şi a stârnit deja reacţii până la cel mai înalt nivel. Trei ofițeri de poliție au fost suspendați după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere cum băteau fără milă un producător de muzică de culoare.

Publicat in Eveniment
Ministru Sănătăţii, Nelu Tătaru a anunţat, vineri seară, în debutul şedinţei de Guvern, că salariaţii din serviciile de Ambulanţă vor primi un spor suplimentar de 25% care se va adăuga celui de 55% pe care-l primesc deja.

Publicat in Sanatate

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30