fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 18 Decembrie 2020

Șeful Poliției Locale din Alba Iulia a ajuns în stare gravă la spital după ce s-ar fi urcat băut la volanul mașinii de serviciu și a provocat un accident. Starea în care l-au gasit polițiștii nu a permis recoltarea de probe de alcoolemie la fața locului.

Publicat in Social
Liderii PNL – USR PLUS – UDMR au anunțat vineri seară, în jurul orei 19.00, că au ajuns la un acord total privind funcționarea viitoarei coaliții de guvernare. Astfel, Florin Cîțu va fi candidat de premier, PNL va lua șefia Camerei Deputaților și USR PLUS – șefia Senatului. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 portofolii, distribuite astfel: 9 ministere la PNL, 6 USR PLUS și 3 UDMR, transmite G4Media.

Publicat in Guvern
Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, este infectat cu coronavirus. Acesta este internat de trei zile la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

Publicat in Sanatate
Laurenţiu Barangă, fostul șef al Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor, a fost trimis în judecată în dosarul falsificării diplomelor de studiu.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 18 decembrie, alte 5.340 de infecții cu coronavirus și 188 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, recomandă documentarul „Colectiv”, într-o postare pe contul de Instagram.

Publicat in Social
Tânărul de 17 ani care a evadat săptămână trecută din centrul de detenție de la Târgu Ocna a fost prins.

Publicat in Moldova
Sociologul Mirel Palada a primit vineri o pedeapsă de 9 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pentru că l-a lovit cu pumnii pe senatorul USR Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv, în 2017, a stabilit Judecătoria Sectorului 1. Decizia nu este definitivă.

Publicat in Justitie
Vineri, 18 Decembrie 2020 17:59

Antibiotice a fost din nou, Moș Crăciun

Copiii, cu vârste cuprinse între câteva luni și 15 ani, au trimis Moșului scrisorile lor de Crăciun, în care și-au așternut dorințele: dulciuri, jucării, haine și încălțări, ghiozdane pentru școală, cărți, creioane colorate și multe altele.

Publicat in Social
Spiridușii Moșului nu mai vin anul acesta, dar Cercetașii României sunt aici să salveze Crăciunul. Nu au costume în culorile roșu și verde, însă împachetează cu dibăcie cadourile clienților din Iulius Mall Iași.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 4