fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Martie 2020

O femeie din Bihor este cel de-al 89-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus, anunţă Grupul de Comunicare Strategică vineri seară.

Publicat in Sanatate
Premierul desemnat Ludovic Orban a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus, iar rezultatul este NEGATIV. De asemenea, miniștrii care au fost testați la Parlament au rezultate negative, au anunțat oficial autoritățile, vineri seara, informează Digi24.

Publicat in Sanatate
Opt cetățeni români din Italia vor fi aduși în țară în cursul acestei seri cu o aeronavă militară C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române care a fost trimisă la Roma.

Publicat in Sanatate
Un tânăr din Bucureşti este cel de-al 82-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Situaţie alarmantă în Valea Jiului, unde 6 persoane au fost depistate pozitiv pentru coronavirus, după ce au intrat în contact cu tânăra de 26 de ani bolnavă de Covid 19 şi internată deja la Timişoara.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră din Vama Borș au descoperit un autoturism marca BMW, model 530E, în valoare de 70.000 Euro, căutat de autorităţile din Norvegia.

Publicat in Social
Mitică Petcu, comisar-şef în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi, a fost reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

Publicat in Moldova
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anchetează angajările de personal făcute la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).

Publicat in Justitie
Mai multe avioane de luptă ale Armatei Române au efectuat, vineri, un exercițiu militar în zona municipiului Iași, stârnind reacții controversate pe rețelele de socializare.

Publicat in Administratie Locala
Ministerul Finanțelor Publice a anunțat, astăzi, că prorogă primul termen de platã a impozitului pe clãdiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, de la 31 martie 2020, până la 30 iunie 2020.

Publicat in Fiscalitate
Pagina 1 din 4