fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 18 Martie 2020

Trei persoane au murit şi două au fost rănite grav, miercuri seară, într-un incendiu la Penitenciarul Satu Mare.

Publicat in Social
Şase persoane, între care şi un pădurar, au fost reţinute sau arestate la domiciliu după ce au fost implicate în furtul a circa 1.400 de arbori pe care i-au tăiat dintr-o pădure situată în zona municipiului Brad, lemnul rezultat fiind folosit apoi în gospodăriile proprii sau vândut în comunele învecinate, a informat miercuri IPJ Hunedoara.

Publicat in Justitie
150 de oameni dintr-o comună din Suceava sunt izolaţi în case după ce un consătean abia venit din străinătate a intrat în contact direct cu ei şi abia acum două zile a aflat că este infectat cu noul coronavirus.

Publicat in Moldova
Chiar dacă coronavirusul este un subiect serios și trebuie tratat ca atare, două violoniste din Statele Unite au vrut să destindă atmosfera și au interpretat o serenadă chiar în fața rafturilor goale de la supermaket.

Publicat in Panorama
Potrivit unor surse neoficiale, aproximativ 200 de cetățeni români - fără locuri de muncă sau beneficiari de ajutoare sociale - vor ajunge miercuri seara pe Aeroportul Otopeni cu un avion de tip charter, pus la dispoziție de o fundație din Norvegia.

Publicat in Eveniment
Agenţia Europeană a Medicamentului (AEM) a declarat miercuri că nu există dovezi ştiinţifice care să ateste faptul că medicamentul antiinflamator ibuprofen agravează efectele coronavirusului, potrivit Agerpres.

Publicat in Sanatate
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a solicitat miercuri Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM) închiderea primului site care a publicat informații false în contextul crizei coronavirusului: este vorba despre stiridemoment.ro, care a publicat un articolul cu titlul „Se închid de luni Kaufland, Auchan, Metro, Carrefour și Lidl" pe data de 15 martie 2020, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Justitie
Primarul oraşului Panciu, Iulian Nica, arestat preventiv într-un dosar al cărui prejudiciu se ridică la aproape 400.000 de euro, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, potrivit reprezentanţilor Tribunalului Vrancea.

Publicat in Moldova
Ministrul Sănătății al Marii Britanii anunță că numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 2.626. Astfel, în doar o zi au fost raportate 676 de noi cazuri. Totodată, până acum sau înregistrat 71 de decese din cauza epidemiei.

Publicat in Eveniment
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi au informat, miercuri, că încă şapte persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, numărul total al celor infectaţi ajungând la 19.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 4