fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Aprilie 2020

REPORTER DE IAȘI vă urează sărbători fericite, multă, multă sănătate, împlinire sufletească, speranță și credință! Mai jos, vă prezentăm obiceiuri, tradiții și superstiții populare românești de Sfintele Paşti. Din păcate, în acest an, din cauza restricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus, multe din aceste manifestări nu vor avea loc. Însă, pentru creștini, sărbătorile pascale reprezintă tocmai renașterea speranței, Învierea obiceiurilor și tradițiilor care acum par pierdute.

Publicat in Social
Personalul de la Secţia de diabet a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati" care a fost infectat cu virusul COVID-19 s-a vindecat şi va reveni la serviciu, informează sâmbătă Centrul Judeţean de Comunicare, coordonat de Instituţia prefectului Botoşani.

Publicat in Moldova
O delegaţie a Patriarhiei Române a adus, sâmbătă seara, Lumina Sfântă de la Ierusalim. Pentru al 12-lea an la rând, misiunea a fost realizată cu un avion special. După ce va ajunge la Catedrala Patriarhală, Lumina va fi trimisă bisericilor țară.

Publicat in Social
Un botoșănean a pierdut la păcănele toți banii pe care prietena sa i-a furat din încasările aceleiași săli de jocuri.

Publicat in Moldova
Şapte persoane au fost confirmate cu COVID-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, sursa îmbolnăvirilor fiind un medic pe numele căruia a fost deschis deja dosar de cercetare penală, a anunţat, vineri, Instituţia Prefectului Argeş.

Publicat in Justitie