fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Iulie 2020

Un angajat al Ambasadei României din Washington a fost testat pozitiv cu COVID-19. Starea sa de sănătate este bună și se află sub supraveghere medicală, anunță reprezentanții Ministerului român de Externe – M.A.E.

Publicat in Guvern
Colonelul Niculae Tătaru, care este fratele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, va prelua, începând de marţi, comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" al judeţului Vaslui, a declarat luni, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Publicat in Moldova
Monica Anisie a vorbit, luni, la Iași, despre cum s-ar putea desfășura cursurile la începutul anului școlar 2020-2021 și despre scenariile luate în calcul de Ministerul Educației.

Publicat in Educatie
Minora în vârstă de 15 ani din Târgu Frumos care a părăsit domiciliul în data de 8 iulie a fost găsită de către poliţişti.

Publicat in Social
Începând cu data de 1 august 2020, ApaVital va modifica prețul pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită și tarifele pentru canalizare și epurare, valabile pentru întreaga arie de operare.

Publicat in Administratie Locala
Poliţiştii de frontieră din Nădlac, judeţul Arad, au depistat doi cetăţeni din Maroc, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Publicat in Social
Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat luni în cadrul CEX că noul coronavirus nu există, apoi i-a catalogat pe liderii social-democrați drept „niște proști", neștiind că a uitat să închidă microfonul.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră de la Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie portugheză şi R. Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

Publicat in Moldova
Realizatorul TV Dan Negru a fost atacat cu pietre pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei. El a filmat incidentul şi a publicat pe Facebook imaginile însoţite de comentariul „adrenalina pe care o gasești la noi n-o găsești în Barcelona, Milano sau Londra".

Publicat in Social
Piața auto a mașinilor noi a scăzut cu 31% în prima jumătate a anului, arată datele APIA, iar diferitele categorii au înregistrat scăderi importante, cu excepția mașinilor electrice.

Publicat in Auto
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31