fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 27 Septembrie 2020

Copreşedintele Alianţei USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău, candidată la funcţia de primar al municipiului reşedinţă, a declarat că „primele rezultate din secţiile de votare" după închiderea urnelor de vot ar arăta că a obţinut mai multe voturi decât primarul Mihai Chirica, deşi nu a avut „beneficiile" unei alianţe de dreapta cum a fost cazul în alte mari oraşe din ţară.

Publicat in Administratie Locala
Duminica, 27 Septembrie 2020 21:08

Nicușor Dan, câștigător în Capitală

Rezultatele parțiale prezentate de CURS-Avangarde în exit-poll-ul pentru alegerile locale din București îl dau clar câștigător pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general.

Publicat in Administratie Locala
La Iași nu a fost comunicat oficial un exit-poll, astfel că PNL și USR PLUS s-au declarat, în această seară, câștigători ai alegerilor locale. Victoria lui Costel Alexe e foarte aproape. PSD a pierdut cinci comune importante, la care nu se aștepta. PSD a pierdut si Podu Iloaei, contrar tuturor așteptărilor

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
O femeie din Panciu, judeţul Vrancea a intrat în mai multe secții de votare susținând că este jurnalistă. Aceasta folosea o legitimaţie falsă, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și exercitarea unei profesii fără drept.

Publicat in Justitie
Mai mulți bărbați s-au luat la bătaie în zona unei secții de votare din județul Dolj. Conflictul s-a încheiat doar după sosirea polițiștilor, iar în prezent, scandalagii sunt anchetați.

Publicat in Social
Poliţiştii giurgiuveni au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un deţinut în vârstă de 30 de ani de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu a fost găsit decedat în celulă.

Publicat in Social
De la începutul procesului de votare au fost înregistrate 318 sesizări referitoare la posibile contravenţii sau infracţiuni care au legătură cu procesul de vot, dar 119 nu s-au confirmat, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

Publicat in Administratie Locala
Grupul de Comunicare Strategică a raportat duminică alte 1.438 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 13.528 de teste) și 31 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Prefectul de Neamț George Lazăr a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi Biroul Electoral Judeţean Neamţ că un alegător a primit, la o secţie de vot din oraşul Bicaz, buletinul de vot deja ştampilat în dreptul candidatului PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Publicat in Moldova
Votarea a fost suspendată timp de două ore la Costineşti pentru că au fost greşite buletinele pentru alegerea primarului.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 2