fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 10 Noiembrie 2021

O femeie în vârstă de 63 de ani a fost găsită, marți, moartă în baia unui magazin aflat în Shopping City Sibiu, mall aflat în comuna Șelimbăr, de lângă Sibiu, anunță Turnul Sfatului.

Publicat in Social
Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat, miercuri, postul România TV, cu o amendă de 10.000 de lei din cauza încălcării prevederilor legislaţiei audiovizuale prin difuzarea unor afirmaţii xenofobe ale preotului Valentin Guia şi ale unor declaraţii ale Danei Budeanu despre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Publicat in Administratie Locala
Fostul ministru croat al dezvoltării regionale și al fondurilor UE, Gabrijela Žalac, directorul Agenției Centrale de Finanțe și Contractare din Croația (SAFU), Tomislav Petric, și alte două persoane au fost arestați miercuri, în cadrul unei operațiuni a Parchetului European (EPPO), transmit site-urile croate de știri Total Croatia News și Vecernji.hr, citate de G4Media.

Publicat in Eveniment
Două persoane au murit şi 10 au fost rănite într-un accident rutier produs miercuri seara pe raza localităţii Iecea Mică, a anunţat ISU Timiş.

Publicat in Social
Liderul PNL, Florin Cîțu, susține că USR este de vină pentru că liberalii au dat mâna cu PSD pentru a intra la guvernare, în pofida promisiunilor că nu vor face niciodată pact cu PSD: „Asta este în acest moment soluția pentru România".

Publicat in Parlament
Destin tragic pentru un bărbat de 83 de ani din localitatea ieșeană Bălțați, descoperit fără suflare într-o fântână adâncă de cinci metri.

Publicat in Social
O profesoară de la Liceul Sportiv din Iaşi a ajuns, miercuri, la spital, după ce un elev a pulverizat spray iritant lacrimogen în sala de curs, iar femeii i s-a făcut rău, potrivit News.ro.

Publicat in Educatie
Un bărbat din Bacău a fost reţinut, miercuri, după ce a fost prins la volanul unui autobuz de transport elevi în timp ce avea o concentraţie de aproape unu la mie alcool pur în aerul expirat.

Publicat in Moldova
Procurorii DIICOT au trimis în judecată opt traficanţi de droguri, implicaţi într-o reţea internaţională care tranzita mari cantităţi de heroină prin România, în acest caz fiind realizată în luna mai o captură record de 1,4 tone heroină în Portul Constanţa.

Publicat in Justitie
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și-a premiat toți membrii comunității academice, onorându-și profesorii seniori și emeriți, dar și cercetătorii și studenții, în cel mai important eveniment din cadrul festivităților anuale reunite sub umbrela „Zilelor TUIASI 2021”. Într-un eveniment organizat online, în contextul pandemiei și al măsurilor de protecție sanitară luate de conducerea universității, comunitatea TUIASI s-a reunit virtual pentru a marca și cei 208 ani de când Gheorghe Asachi a ținut, la Iași, primele cursuri de inginerie în limba română.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3