fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 20 Decembrie 2021

Un bărbat internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila a murit, luni, în jurul orei 13.30, după ce s-a aruncat sub roțile unei mașini de gunoi care venise să colecteze deșeurile din curtea spitalului.

Publicat in Sanatate
Autorităţile ucrainene l-au plasat luni pe fostul preşedintele Petro Poroşenko sub anchetă oficială pentru înaltă trădare, acuzându-l de legături cu finanţarea forţelor separatiste în regiunea Donbas din est, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
Șefii DSVSA București au ajuns luni seara la Secția 13 Poliție, după o altercație care ar fi avut loc în baia instituției, au declarat surse din MAI pentru Digi24. Polițiștii au deschis dosar penal.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră de la Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, emis de autoritățile din Italia.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră ieșeni au identificat în trafic un autoturism marca BMW 530 D „M Sport”, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Publicat in Social
Când nu-i cap în administrație, vai de picioarele cetățenilor! Din cauza unui cablu electric prost amplasat în centrul Pașcaniului, numeroși trecători s-au împiedicat și s-au accidentat, iar o femeie a ajuns la spital. Singura soluție a autorităților a fost să vopsească cablul.

Publicat in Social
Bărbatul care a încercat duminică să jefuiască o casă de schimb valutar şi a agresat-o pe angajată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează IPJ Brăila. Acesta a fost reținut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi instanța a admis propunerea de arestare preventivă.

Publicat in Justitie
Ordonanța „trenuleț” publicată sâmbătă în Monitorul Oficial prevede că de anul viitor salariile profesorilor vor crește. „Să se știe că, de fapt, e vorba de aproximativ 60 lei net, în plus. (…) Se puteau găsi măcar 120 de lei să ia în plus un profesor și nu 60 și ceva de lei”, a declarat președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), Simion Hăncescu, în cadrul ședinței CES de luni.

Publicat in Educatie
Directorul general al Tesla Inc, Elon Musk, a scris pe Twitter că anul acesta va plăti impozite de peste 11 miliarde de dolari, transmite Reuters.

Publicat in Panorama
Mai mulţi români care au venit în ţară au prezentat la frontiera cu Ungaria, în judeţul Bihor, adeverinţe de muncă false, în încercarea de a evita carantina, a informat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3