fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 15 Februarie 2021

Romsilva a publicat pe pagina oficială de Facebook mai multe imagini cu cerbi. Fotografiile au fost făcute de Ionel Lehovolea, de la Direcţia Silvică Suceava.

Publicat in Moldova
Senatul a votat desființarea Institutului Revoluției Române, condus de fostul președinte Ion Iliescu. Decizia a fost adoptată cu 80 de voturi „pentru”, 54 „împotrivă” și 0 abțineri. Din conducerea institutului mai făceau parte Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman.

Publicat in Parlament
Fostul şef al Direcţiei de Informaţii Externe din perioada comunistă Ion Mihai Pacepa, care a cerut azil politic în Statele Unite în 1978, a murit în 14 februarie, din cauza COVID-19, informaţia fiind făcută publică într-un editorial publicat în Epoch Times de către publicistul Ronald J. Rychlak, alături de care Pacepa a scris lucrarea ”Dezinformarea”, scrie News.ro.

Publicat in Social
Comisarii braşoveni de la Protecţia Consumatorilor au oprit de la comercializare mai multe flacoane cu apă de colonie, vândută drept dezinfectant, a anunţat şeful CRPC Braşov, Sorin Susanu, potrivit Agerpres.

Publicat in Social
Liderul grupului parlamentar senatorial AUR, Claudiu Târziu, a anunţat luni, în plen, excluderea din partid a senatoarei Diana Şoşoacă şi revocarea acesteia din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor şi din cea de membru al Comisiei juridice.

Publicat in Parlament
Tatăl cântăreţei rap Nicki Minaj a fost ucis la New York de un şofer care l-a lovit cu maşina şi a fugit de la locul accidentului, scrie BBC.

Publicat in Panorama
Un individ extrem de periculos, de loc din Brăila, care a îngrozit Mrea Britanie în toamna anului 2019, a fost prins în sfârşit de poliţişti.

Publicat in Justitie
Cei trei cetăţeni români care au apărut în anul 2016 într-un reportaj înscenat realizat de jurnaliştii britanici de la Sky News despre un presupus trafic de arme au fost condamnaţi de Curtea de Apel Bucureşti la închisoare cu suspendare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Opt persoane aflate în suferinţă au fost salvate în urma a două intervenţii de prelevare de organe şi ţesuturi efectuate, la sfârşitul săptămânii trecute, la Spitalul „Prof.dr Nicolae Oblu" din Iaşi.

Publicat in Sanatate
Procurorii DNA i-au trimis în judecată pe fostul şef al Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Suceava, Radu Obreja, acuzat că frauda examenele auto contra cost şi pe presupusul protector al acestuia, ofiţerul DGA Mihai Martin, pentru luare de mită, scrie „Adevărul”.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3