fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 Mai 2021

12 adulţi şi un copil au ajuns la spital sâmbătă, după un accident în care au fost implicate un microbuz care venea din Republica Moldova şi un autocamion, pe raza localităţii Vânători, din judeţul Iaşi. A fost activat Planul roşu de intervenţie.

Publicat in Social
Peste 2.200 de monede, medalii și obiecte de patrimoniu au fost confiscate în cadrul unei operațiuni de amploare a Europol, la care a participat și Poliția română. Au fost făcute controale la companii și în piețe unde se vând astfel de obiecte și la persoane care caută cu detectoare de metale în siturile arheologice. Polițiștii au urmărit și traseul obiectelor vândute pe internet, precizează Digi24.

Publicat in Justitie
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 71 ani a fost scos, sâmbătă, de pompieri, din râul Moldova, în zona municipiului Roman.

Publicat in Moldova
Peste 1.000 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în prima zi a maratonului organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Grigore T. Popa'' din Iaşi, a declarat pentru Agerpres prefectul Marian Grigoraş.

Publicat in Sanatate
O altercație violentă între mai mulți cetățeni români a fost filmată pe aeroportul din Luton.

Publicat in Eveniment
Tehnologia a avansat într-un ritm amețitor, extenuant chiar, în ultimii ani și ne oferă din ce în ce mai multe provocări și oportunități digitale. Cu toate acestea, ne confruntăm cu un paradox în România: avem unele dintre cele mai bune rezultate din Europa la capitolul Conectivitate, însă tinerii noștri se clasează pe ultimul loc în ceea ce privește nivelul de competențe digitale. Examenul de bacaluareat are o probă dedicată evaluării acestor tip de competențe iar acestea sunt publicate la adresa subiecte.edu.ro, care culmea, nu are certificat de securitate digitală; deci este o pagină vulnerabilă. Ironia nu se oprește aici.

Publicat in Politica Locala
PSD revine cu demersul legislativ de acordare a voucherelor de vacanță. Propunem o măsură benefică pentru toți salariații, inclusiv pentru cei din mediul privat. Este clar o măsură din care are de câștigat toată lumea.

Publicat in Politica Locala

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31