fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 August 2021

Fostul şef al IPJ Timiş Sorin Muntean a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a mutat disciplinar un poliţist la cererea unui primar, a anunțat Sindicatul Europol. Sentința nu este definitivă.

Publicat in Justitie
O mașină și trei TIR-uri au fost implicate, în această dimineață, într-un grav accident rutier petrecut pe Westautobahn (A1), lângă Wolfsbach, districtul Amstetten, din Austria. Ca urmare a acestui eveniment rutier, autostrada în direcția Linz a fost închisă mai bine de o oră. Potrivit Știri Diaspora, cinci persoane au fost rănite și transportate la spitalul din Amstetten.

Publicat in Eveniment
Polițiștii de frontieră din Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autoturism, care era montat pe plafonul acestuia.

Publicat in Social
Situație tensionată în Transnistria. Avocatul Poporului pentru drepturile copilului a solicitat intervenția Guvernului de la Chișinău după ce autorităţile separatiste au refuzat înregistrarea Liceului „Lucian Blaga”, singurul cu predare în limba română din Tiraspol.

Publicat in Moldova
Un tribunal rus l-a condamnat vineri pe fratele opozantului Aleksei Navalnîi la un an de închisoare cu suspendare pentru incitarea oamenilor la încălcarea restricţiilor anti-COVID-19, a anunţat avocatul său Nikos Paraskevov pe Twitter, scrie Reuters.

Publicat in Eveniment
Motociclistul arestat pentru omor după ce a agresat un conducător de trotinetă, care a murit, a mai comis o infracțiune soldată cu un deces în trafic, susțin surse din Poliție. Fapta este din 2014 și se judecă și acum la Judecătoria de pe lângă Parchetul Sectorului 5

Publicat in Justitie
Un bărbat de 74 de ani din Neamţ a fost arestat sub acuzaţia că într-o criză de gelozie şi-a ucis nevasta apoi a anunţat la 112 că a găsit-o moartă în casă.

Publicat in Moldova
Peste 130 metri cub de material lemnos în valoare de 62.000 de lei a fost confiscat în urma a 12 percheziţii domiciliare la şapte persoane fizice şi sediul social al cinci persoane juridice din judeţele Maramureş şi Satu Mare, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Publicat in Social
Fostul deputat Ştefan Alexandru Băişanu, reţinut joi pentru 24 de ore într-un dosar de şantaj, a fost pus în libertate şi plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, prin decizia procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Publicat in Moldova
Parlamentul Republicii Moldova a dat vineri votul de încredere guvernului condus de Natalia Gavriliţă, şefa noului guvern nominalizată de preşedinta Maia Sandu, transmite presa de peste Prut.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31