fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 28 Decembrie 2022

Un prosper om de afaceri şi fost deputat ucrainean care face obiectul unei cereri de extrădare pentru „infracţiuni financiare" a fost reţinut marţi seara în staţiunea de schi Courchevel, din Alpii francezi, au indicat miercuri surse judiciare citate de AFP şi Reuters.

Publicat in Eveniment
Liderul Hells Angels România a fost arestat, miercuri, de polițiștii Capitalei și va fi extrădat în Statele Unite ale Americii, informează Știrile PRO TV.

Publicat in Justitie
Un pont de la o agenţie occidentală de informaţii a ajutat Germania să identifice un angajat al serviciului său de informaţii externe (BND) care a fost arestat sub suspiciunea de transmitere de secrete de stat către Rusia, dezvăluie Der Spiegel.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud, suspectat că violat în mod repetat o minoră de 13 ani, a fost arestat preventiv. Copila a trecut prin acest calvar timp de aproape 10 luni.

Publicat in Justitie
Un taximetrist a fost bătut, marți-noapte, de doi tineri, în Tulcea. Clienții ar fi refuzat să achite cursa făcută de la un restaurant din afara orașului până în centru. La destinație, șoferul a fost scos cu forța din mașină și bătut crunt. 

Publicat in Social
Opt consilieri locali ai oraşului Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, au fost descoperiţi în conflict de interese administrativ de către Agenţia Naţională de Integritate.

Publicat in Administratie Locala
DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa anunţă miercuri, într-un comunicat de presă, trimiterea în judecată a 38 de inculpaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism, camătă, şantaj şi trafic de persoane.

Publicat in Justitie
Ogepa, căţeluşa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bacău, a fost primită într-o nouă familie, după ce conducerea instituţiei a anunţat că este adoptabilă pentru că nu mai poate participa la misiuni, din cauza vârstei înaintate.

Publicat in Moldova
Daniela Mihaly, director economic al Muzeului Naţional al Ţăranului Român, a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzată că ar fi achiziţionat bunuri supraevaluate de la o societate comercială controlată de o persoană din familia sa.

Publicat in Justitie
Procurorul militar Codruţ Olaru, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, se pensionează la sfârşitul anului, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea acestuia din funcţie.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31