fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 24 Aprilie 2022

Președintele în funcție, Emmanuel Macron, a reușit să se impună în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale franceze în fața candidatei de extremă dreaptă, Marine Le Pen, potrivit primelor estimări după închiderea urnelor de vot.

Publicat in Eveniment
Sfânta Evanghelie a fost rostită în limba română şi în alte şapte limbi străine, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, în prima zi a Sfintelor Paşti.

Publicat in Social
Presa ucraineană a publicat un mesaj transmis de Paşte de adjunctul comandantului batalionului Azov, căpitanul Sviatoslav Palamar. Într-o înregistrare video, transmisă pe reţelele sociale, Palamar le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat la evacuarea populaţiei civile din Mariupol, oraş aflat de două luni sub asediul forţelor ruse, şi şi-a exprimat speranţa că luptătorii ucraineni vor putea fi salvaţi.

Publicat in Panorama
Câteva zeci de persoane sunt blocate în telescaunul din staţiunea Vatra Dornei şi se intervine pentru recuperarea acestora, a informat, duminică, ISU Suceava.

Publicat in Moldova
Cel puțin 169 de cazuri de hepatită acută cu origine necunoscută, la copii cu vârste cuprinse între o lună și 16 ani, au fost identificate în 11 țări, a anunțat Organizația Mondială a Sănătății, citată de CNN. Dintre cazurile depistate, cel puțin un copil a murit și alți 17 au avut nevoie de transplant hepatic, potrivit OMS.

Publicat in Sanatate
Imagini sfâşietoare din subsolul uzinei Azovstal din Mariupol, locație pe care rușii încearcă să o cucerească. Peste o mie de civili, printre care și copii, sunt captivi. Forțele de ordine au venit să le aducă mâncare copiilor captivi sub dărâmături.

Publicat in Panorama
Un român în vârstă de 51 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru fraudă de amploare cu carduri de carburant, a decis tribunalul din Turnhout (Belgia), scrie Nieuwsblad, citat de Știrile Pro TV.

Publicat in Eveniment

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30