fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 16 Mai 2022

Poliţiştii din Câmpina au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că un pacient al Spitalului de Psihiatrie Voila ar fi fost agresat de către un asistent.

Publicat in Social
O fabrică importantă care a aprținut grupului Renault va fi folosită pentru a reînvia celebra marcă Moskvitch din epoca sovietică. Președintele Putin amenințase că va naționaliza întreprinderile occidentale care își suspendă activitatea din cauza invaziei Moscovei în Ucraina.

Publicat in Auto
Decizia a fost luată de companie ca urmare a crizei de semiconductori de pe piață. Timp de o săptămână, oamenii vor sta acasă.

Publicat in Companii
REPORTER DE IAȘI a primit în această seară premiul „Redacția anului în presa locală” la Gala Națională Superscrieri. Evenimentul de decernare a premiilor este în desfășurare în aceste momente.

Publicat in Social
Scandal de proporții într-un club din Mamaia. Un tânăr de 24 de ani, cântăreț de manele, a fost atacat de alți indivizi care participau la concertul unui alt artist și a fost rănit cu o macetă. Bărbatul lovit a primit îngrijiri medicale la Spitalul din Constanța și nu a vrut să depună plângere.

Publicat in Social
Un soldat rus din Ucraina i-a spus mamei sale la telefon că superiorul său s-a împușcat singur, ca să meargă acasă, potrivit unei înregistrări audio difuzată de oficialii ucraineni.

Publicat in Panorama
Un incendiu a izbucnit, luni după-amiază, într-un apartament situat la etajul cinci al unui bloc de locuinţe din municipiul Bacău.

Publicat in Moldova
Un cadru militar şi un paznic de vânătoare din judeţul Bistriţa-Năsăud, precum şi doi vânători din judeţul Bihor sunt cercetaţi pentru că, la sfârşitul săptămânii trecute, au organizat o partidă ilegală de vânătoare şi au împuşcat un urs, fiind ajutaţi ulterior de alte persoane cu transportul trofeului şi al cărnii, potrivit unui comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Publicat in Social
Concerte, tabără de creație muzicală și workshop-uri, la Romanian Creative Week. Cea de-a doua ediție a Musicalling, din cadrul Romanian Creative Week (RCW), eveniment care va avea loc în perioada 20 - 30 mai 2022, va aduce la Iași zeci de artiști tineri, dar și consacrați. Anul acesta, Musicalling vine cu trei secțiuni importante: concertele Musicalling Showcase, tabăra de creație muzicală Musicalling Music Camp și workshop-urile IndieRo on Tour. Supriza din acest an este Call for musicians, un apel la colaborare adresat tinerilor din industrie, pentru a descoperi și pentru a susține noi talente. Cei care vor să se alăture, pe scenă sau în studio, artiștilor Musicalling, pot trimite demo-ul lor la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până joi, 19 mai, urmând a fi contactați de organizatori. Accesul este liber la toate concertele Musicalling.

Publicat in Timp Liber
Cea mai mare colecție de ceasuri Rolex, alături de ceasul-bijuterie creat special pentru Regina Elisabeta a României și alte aproximativ 100 de ceasuri semnate de celebre branduri, râvnite de colecționarii din întreaga lume, sunt scoase la licitație joi, 19 mai, în cadrul evenimentului „The Perfect Pair”. Licitație de Eleganță. Alături de simbolurile orologeriei își fac apariția, în licitația de peste 3 zile, și 2 exemplare create de cel mai scump brand de genți din lume – Hermès.  

Publicat in Social
Pagina 1 din 3