fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 August 2022

Papa Francisc a aprobat, vineri, beatificarea lui Peter Orosz, un episcop ucrainean care a fost executat prin împuşcare în Uniunea Sovietică, în anul 1953.

Publicat in Eveniment
În fiecare an, pe 6 august, Biserica Ortodoxă Română prăznuiește Schimbarea la Față a Domnului Iisus Hristos.

Publicat in Social
Mai multe loturi de înghețata Haagen Dazs cu extract de vanilie au fost retrase de pe piața din România din cauza că a fost depășită cu mult limita detectabilă a oxidului de etilenă, un pesticid cancerigen interzis în Europa.

Publicat in Administratie Locala
Alpiniștii care încearcă să ajungă pe vârful muntelui Mont Blanc pe un traseu popular din Franța vor trebui să plătească o garanție de 15.000 de euro pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie să fie salvați sau, mai rău, dacă mor pe munte, relatează The Guardian. Primarul care cere acești bani a dat exemplul a cinci turiști români care voiau să urce pe munte în pantaloni scurți și teniși.

Publicat in Panorama
Familia unui băiat în vârstă de 14 ani aflat în moarte cerebrală, după ce a suferit un anevrism rupt, a fost de acord cu donarea organelor şi astfel să salveze vieţile unor persoane aflate în suferinţă.

Publicat in Sanatate
Romfilatelia, singura societate abilitată în emiterea timbrelor şi efectelor poştale româneşti, îi dedică un întreg poştal marelui actor Marcel Iureş, în semn de preţuire pentru întreaga activitate.

Publicat in Social
Maricel Popa, președintele PSD Iași trage un nou semnal de alarmă cu privire la fariseismul penelistului Costel Alexe care profită de orice ocazie pentru a prezenta ieșenilor proiecte demarate din mandatul trecut de către administrația județeană și le promovează ca și cum ar fi realizările sale. De asemenea, vremelnicul președinte al Consiliului Județean Iași se face că uită de dosarele penale în care este anchetat și pozează ipocrit într-un personaj integru, preocupat de administrație și proiecte.

Publicat in Politica Locala
Cum stăm cu autostrăzile 7 și 8? Deocamdată stagnăm, dar prefectul ne-a asigurat, într-o întâlnire la la care am fost invitat împreună cu Adrian Covăsnianu, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, că există voință politică pentru aceste mari proiecte ale Moldovei.

Publicat in Politica Locala
O adolescentă de 17 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din sectorul 1 al Capitalei, în prezent fiind în comă la Spitalul Elias.

Publicat in Social
Un tânăr brazilian a supraviețuit miraculos după ce a ajuns sub un autobuz în mișcare, în urma unui conflict de stradă. Tânărul de 21 de ani a stat aproape o lună în terapie intensivă, dar a scăpat întreg.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3