fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 22 Martie 2023

Dima Nova, star pop din Rusia, a murit în condiții suspecte, fiind unul dintre contestatarii președintelui rus Vladimir Putin.

Publicat in Panorama
O lucrare necunoscută anterior a artistului expresionist Jackson Pollock, care a făcut parte dintr-o colecție a dictatorului Nicolae Ceaușescu, a fost găsită în Bulgaria.  

Publicat in Eveniment
De prea mult timp joacă murdar. Îşi foloseşte puterea pentru a se îmbogăţi'', aşa-l descrie pe premierul conservator ungar Viktor Orban aplicaţia de inteligenţă artificială ChatGPT, căreia un eurodeputat german din grupul Verzilor i-a cerut să compună un text de muzică rap despre corupţia din Ungaria, relatează agenţia EFE.

Publicat in Panorama
Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, a fost pus sub acuzare de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, într-un dosar disjuns din cel în care tatăl său este judecat pentru corupţie, au declarat, miercuri, surse judiciare, pentru Agerpres.

Publicat in Justitie
Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a promulgat miercuri legea care confirmă că limba de stat este cea română, informează MOLDPRES.

Publicat in Moldova
Consumul de cocaină a crescut în toată Europa, potrivit unui studiu privind apele uzate în UE, care a arătat că cele mai ridicate niveluri de reziduuri au fost descoperite în Belgia, Spania, Portugalia şi Ţările de Jos, relatează Reuters.

Publicat in Panorama
Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, cererea DIICOT de prelungire cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă pe numele fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Publicat in Justitie
Cel mai iubit personaj din familia Disney, șoricelul Mickey Mouse ,care amuză generații de copii de mai bine de 85 de ani ,vine în acest weekend la Family Market Bucium, alături de simpatica lui prietenă, Minnie Mouse, iar la Family Market Miroslava are loc un spectacol susținut de Teatro Blu. În ambele proiecte Family Market, cel din cartierul Bucium, dar și cel din comuna Miroslava Iași, vor avea loc și ateliere de creație personalizate pentru micii artiști.

Publicat in Timp Liber
O minciună spusă de mai multe ori, necombătută, poate să treacă drept adevăr. Din această cauză, mă văd obligat să semnalez și să desființez invențiile lansate în spațiul public de primarul Iașului pentru a-și ascunde propria incompetență.

Publicat in Politica Locala
Mâine începe la Iași un concurs pentru cercetători din diverse domenii - cum să vorbească în public și chiar să-i înțeleagă lumea.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3