fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 25 Februarie 2024

Ministerul Sănătății nu e în stare să elibereze un aviz de liberă practică și un cod de parafă, tratându-i în bătaie de joc pe medicii care termină Rezidențiatul

Examenul de specialitate se dă în fiecare an în luna octombrie, iar medicii reușesc să intre în câmpul muncii abia prin aprilie anul viitor. Fără parafă ei nu au voie să profeseze

Mulți au familii, copii, rate la bănci și trebuie să trăiască din împrumuturi câteva luni pentru că ministerului nu-i pasă. O parafă ar trebui eliberată în cel mult o săptămână


Publicat in Reportaje
Edvard Novak, fiul cel mare al fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament cu bicicleta.

Publicat in Social
Autoritățile italiene au reținut un român la șapte ani de la o crimă oribilă. Bărbatul este acuzat că a zdrobit capul unui cetățean tunisian și a abandonat trupul său lângă o groapă de gunoi.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de la Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, duminică dimineaţa, în jurul orei 05:40.

Publicat in Social
Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului îl întreabă pe Vasile Bănescu de ce a modificat un text din Biblie, într-o postare pe pagina sa de socializare care se referea la instituirea de către ÎPS Teodosie a trei zile de post şi rugăcine.

Publicat in Social
Istoricul şi publicistul Daniel Iancu, din Deva, a fost reclamat de un vecin la asociaţia de locatari că ar avea prea multe cărţi, unele dintre acestea fiind depozitate pe casa scării şi pe terasa comună a blocului în care locuieşte, bărbatul apreciind însă că volumele, de ordinul miilor, nu au cum să deranjeze pe cineva.

Publicat in Social
O bătaie sălbatică a avut loc pe o stradă din Botoșani. 9 indivizi s-au lovit cu topoare și ciocane. 

Publicat in Moldova
O femeie în vârstă de 32 de ani riscă să fie condamnată la închisoare pe viață pentru că a plecat în vacanță 10 zile și și-a lăsat bebelușul singur acasă.

Publicat in Panorama
Un britanic spune că a fost nevoit să urmeze un tratament pentru dependența de Tinder după ce dădea swipe la 500 de profiluri pe zi.

Publicat in Panorama
Un bărbat de 28 de ani este cercetat după ce a determinat conducătorii unor autoplatforme să fure trei maşini parcate în Bucureşti, iar poliţiştii au stabilit că el intenţiona să valorifice autoturismele la centre de dezmembrări.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29