fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 26 Februarie 2024

Până unde poate ajunge un partid: formațiunea extremistă Patrioții Poporului Român, condusă de un dublu condamnat penal, l-a numit drept șef la Iași pe Florin Diaconu, un alt dublu condamnat penal. Culmea, Diaconu este funcționar public și șeful Agenției Domeniilor Statului (ADS) Reprezentanța Teritorială Iași.

Publicat in Anchete
Un român a fost arestat cu focuri de armă în Austria, după ce a încercat să provoace deraierea unui tren. Bărbatul este acuzat de sabotaj și nu se știe deocamdată care este motivul faptei sale extrem de grave.

Publicat in Eveniment
Trei tineri din Braşov, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, au ajuns în arest preventiv după ce, sâmbătă spre duminică noaptea, au tâlhărit alte trei persoane, sustrăgând un telefon mobil, 420 de lei, un pachet de ţigări şi o pereche de căşti.

Publicat in Justitie
Agenţia Centrală americană de Informaţii (CIA) a început să finanţeze baze militare ucrainene de informaţii în Ucraina în urmă cu zece ani, după ce ”oameni mici şi verzi” au cucerit Crimeea şi apoi i-au finanţat, înarmat şi antrenat pe separatiştii proruşi din Donbas, dezvăluie într-o anchetă jurnalistică ziarul american The New York Times (NYT).

Publicat in Panorama
Grupul auto francez Renault a anunţat luni că modelul său Scenic E-Tech, un SUV electric popular în rândul familiilor, a fost desemnat „Maşina Anului 2024" la Salonul auto de la Geneva, informează Reuters.

Publicat in Auto
România a reușit o nouă performanță negativă sub oblăduirea guvernării PSD- PNL, ajungânc chiar într-un top european al rușinii. Stabilitatea promisă de coaliția PSD-PNL s-a risipit total în neant, iar România a ajuns să aibă cea mai mare inflație din întreaga Uniune Europeană. În plus, țara înregistrează și una din cele mai mari căderi ale Produsului Intern Brut, iar investițiile străine s-au prăbușit.

Publicat in Politica Locala
Un minor în vârstă de 17 ani, din Oneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea sub influenţa drogurilor un autoturism, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Moldova
Poliţiştii au deschis un dosar penal după ce mai mulţi iepuri au fost găsiţi morţi pe un câmp din Timiş. Leşurile erau împrăştiate pe o cultură de grâu. Printre plante se aflau şi grăunțe otrăvitoare folosite pentru stârpirea şoarecilor. 

Publicat in Social
Fostul prefect de Gorj Dan Morega a fost depistat a patra oară la volan, luni, deși are permisul retras din motive medicale.

Publicat in Administratie Locala
Un copil de 7 ani a căzut luni dintr-un telescaun pe una din pârtiile din staţiunea Straja, băiatul fiind transportat ulterior, cooperant şi conştient, la Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului din Lupeni.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29