fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 28 Februarie 2024

Decizie suspect de blândă luată, la sfârșitul anului trecut, de un complet de la Judecătoria Iași pentru o infracțiune extrem de gravă: proxenetism. Georgiana Nedelcu a fost condamnată la 1 an și 9 luni de închisoare, cu suspendare, pentru că plasa o fată amatorilor de sex contracost. Culmea, tot inculpata a atacat decizia la instanța superioară în încercarea de a obține o pedeapsă mai ușoară.

Publicat in Anchete
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că alegerile prezidenţiale vor avea loc în 15 şi 29 septembrie, iar în 8 decembrie se vor desfăşura alegerile generale. „În coaliţie aşa am stabilit, urmează ca şi PNL să treacă aceste date, cred că duminică, prin votul din interiorul partidului”, a arătat el.

Publicat in Guvern
Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega nu mai are voie să conducă mașina o jumătate de an de acum încolo. Este concluzia medicilor psihiatri care l-au evaluat medical.

Publicat in Sanatate
O grupare de români ar fi furat aparatură medicală stomatologică din mai multe fabrici si depozite din Franța, iar prada este estimată oficial la 4 milioane și jumătate de euro.

Publicat in Justitie
Iulia Navalnaia, soția fostului lider al opoziției ruse Aleksei Navalnîi, a declarat că trupul soțului ei a fost „abuzat” în timp ce urma să fie înmormântat.

Publicat in Eveniment
O misiune spațială israeliană ar fi contaminat Luna cu forme de viață de pe Pământ, după ce o sondă de-a sa, Beresheet, s-a prăbușit pe satelitul Terrei. Sonda avea la bord tardigrade, animale cunoscute pentru supraviețuirea în aproape orice condiții.

Publicat in Panorama
Congresul convocat la Tiraspol a votat, miercuri, o rezoluţie în care susţine teza suveranităţii regiunii şi cere ajutor în acest sens, potrivit postărilor de pe canalele oficiale de Telegram ale regiunii.

Publicat in Eveniment
Astăzi, Teatrul Național Iași a primit trei nominalizări la Premiile UNITER din acest an: 

Publicat in Social
O nouă reprezentație a spectacolului „Éram și Éra” are loc Joi, 29 februarie 2024, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan”.

Publicat in Social
Un paznic de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila a fost filmat în timp ce leagă de pat un pacient, iar o infirmieră afirmă că acesta ar trebui să fie „la nebuni”. Conducerea unităţii medicale a deschis o anchetă internă, iar Poliţia dosar penal pentru cercetare abuzivă.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29