fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 06 Februarie 2024

Eleva a fost atât de marcată încât a doua zi n-a vrut să mai meargă la școală

Profesoara Cătălina Radu spune că eleva are rezultate slabe și se victimizează

La Liceul Sadoveanu din Pașcani, doamna de Fizică e un caz complicat: în trecut, o clasă întreagă i-a cerut să plece, refuzând să mai facă ore cu ea, iar un fost director i-a acuzat public comportamentul și modul de notare

Profesoara susține doar că îi este vânat postul pe care e titulară și că elevii sunt nepregătiți și respins exigența unui cadru didactic


Publicat in Anchete
Picioarele, un genunchi, un biceps şi un cap impozant: aceste câteva fragmente de marmură au fost utilizate pentru reconstituirea, la Roma, a statuii colosale a lui Constantin, primul împărat convertit la creştinism, transmite marţi AFP.

Publicat in Panorama
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, la Unitatea 2 CNE Cernavodă pentru scoaterea fumului din camera unei turbine.

Publicat in Social
Un bărbat din judeţul Constanţa a murit, marţi după-amiază, după ce s-a urcat pe un stâlp de releu şi s-a aruncat de la o înălţime de 50 de metri.  

Publicat in Social
Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, Camelia Tişe, a murit de malarie, conform certificatului medical constatator al decesului.

Publicat in Sanatate
O bucată de tablă de mărimea unui capote de autoturism s-a desprins, marţi, în zbor, de pe un avion care efectua zboruri de pe Aeroclubul din Târgu Mureş, căzând în curtea grădiniţei din localitatea Nazna, fără a provoca victime.

Publicat in Social
O motocicletă de pe care a căzut motociclistul a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie aflată în misiune, marţi, pe o stradă din municipiul Timişoara, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Publicat in Social
Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar al Braşovului, este urmărită penal pentru abuz în serviciu, într-un dosar în care de aceeaşi acuzaţie este vizat şi un şef de serviciu din cadrul Primăriei, se arată într-un comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Braşov, remis marţi.

Publicat in Justitie
Patru persoane au fost arestate pentru 30 de zile, după ce poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat nouă percheziţii domiciliare la persoane cercetate pentru efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Publicat in Justitie
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fost lider 1 mondial şi câştigătoare a două turnee de Mare Şlem, va fi audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), de miercuri până vineri, ea contestând suspendarea sa de patru ani pentru dopaj, a indicat TAS, citat de AFP.

Publicat in Alte Sporturi
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29