fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 19 Mai 2024

A venit și mult așteptatul moment al schimbului de terenuri dintre Primărie și oamenii de afaceri Avătăji-Florescu

Dezvoltatorii dau terenul de la Gara Nicolina, iar Primăria le oferă la schimb o suprafață în Moara de Vânt, în spatele Complexului Roua, construit de Paul Avătăji

Terenul de pe N. Iorga are statutul de parc-spațiu verde, iar Avătăji și Florescu știau asta când l-au cumpărat în 2021

Au încercat să schimbe destinația terenului, dar au pierdut definitiv în Justiție

Acum, vine Mihai Chirica și îi salvează: le dă la schimb un teren de câteva milioane de euro

Primăria putea să-i ignore pe dezvoltatori sau să le ofere un preț foarte mic, pe măsura destinației destinației terenului: parc, pământ ieftin

Caz identic: Gheorghe Cheșcu are un teren-spațiu verde la Doi Băieți, iar primarul nu vrea să facă schimb, pentru că deja are un dosar penal în urma unei afaceri cu patronul Flux

În cazul lui Paul Avătăji, Mihai Chirica încă nu are dosar penal


Publicat in Anchete
Un avion al armatei americane a aterizat, sâmbătă, la Chișinău. La bordul aeronavei militare s-au aflat soldați, dar și echipamente de apărare și medicale.

Publicat in Moldova
Trei persoane au decedat, duminică, în urma accidentului rutier produs pe drumul naţional DN 24, în zona localităţii Codăeşti, la limita dintre judeţele Vaslui şi Iaşi.

Publicat in Social
Tânărul sibian, în vârstă de 24 de ani, reţinut pentru că şi-a omorât sâmbătă prietena, o tânără de 21 de ani din judeţul Braşov, a declarat anchetatorilor că la momentul comiterii faptei, motivată de gelozie, se afla sub influenţa drogurilor, a informat procurorul Mihaela Ruginosa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Publicat in Justitie
Un condamnat încarcerat în Penitenciarul Timişoara, unde avea regim deschis de muncă, fără supraveghere, a evadat, duminică, din punctul în care lucra, în Timişoara, el fiind prins după două ore de poliţiştii de penitenciare, pe o stradă din municipiu.

Publicat in Justitie
Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică dejucarea unei tentative de lovitură de stat în care au fost implicaţi „străini şi congolezi", transmit agenţiile AFP şi EFE.

Publicat in Eveniment
Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două motociclete s-a produs, duminică, pe drumul naţional DN 24, pe raza comunei Codăeşti, județul Vaslui, în urma evenimentului o victimă fiind declarată decedată.

Publicat in Social
Românca închisă în China se stinge în indiferența autorităților române. Marius Balo, care a fost la rândul său întemnițat 8 ani în China, acuză statul de român de nepăsare în cazul Alinei Apostol. Aceasta se află de 6 ani într-un penitenciar din Fujian și cere să fie transferată în România.

Publicat in Guvern
Una dintre priorităţile mele pentru judeţul Iaşi este sprijinirea medicilor de familie. Este un lucru pe care-l spun de foarte mulţi ani şi pe care am încercat să îl concretizez prin intermendiul a numeroase proiecte de lege. Astăzi, de Ziua Internaţională a Medicilor de Familie, aduc din nou în atenţie acest subiect.

Publicat in Politica Locala
Dragi ieșeni, PNL și Costel Alexe căpușează de ani de zile sistemul de colectare a gunoiului din Județul Iași. Firma care este implicată în sistemul de gestiune a gunoiului aparține liderilor PNL și a devenit o pușculiță pentru finanțarea acestui partid corupt.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2