fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 27 Mai 2024

Centrele urbane ale județului Iași au nevoie de șosele ocolitoare, de rute care pot degreva traficul sugrumat de pe drumurile principale.

Publicat in Politica Locala

Primarul și majoritatea PNL au acceptat schimbarea destinației printr-un PUZ

În planul inițial, dezvoltatorul se obliga să mențină lacul și să construiască în jurul lui, pe cele 2 hectare

Acolo, PUG-ul spune „spații plantate pentru protecția versanților”

Nu se mai respectă nimic, se fac blocuri și un supermarket

În aceste zile se produce o tragedie: dispar pești, rațe, broaștele țestoase părăsesc balta și ajung să fie strivite de mașini

Gheorghe Achiței a băgat pompele de apă și vrea să-l desece în câteva zile

În Nicolina-CUG sunt sute de blocuri, niciun parc. Oamenii stau în trafic, primarul aprobă noi apartamente în zone cu destinație schimbată în culise, se fac milioane de euro și în urmă rămâne un ghetou


Publicat in Anchete

Ajungi mai repede acasă, la cei dragi.

Stai mai puțin în trafic, la semafor, la cozi interminabile.


Publicat in Politica Locala
Un tânăr de 20 de ani și o fată de 19 aflați pe o motocicletă au fost răniți într-un accident petrecut în pe șoseaua Nicolina, în zona Belvedere.  

Publicat in Social
China a anunțat în premieră mondială vindecarea completă de diabet a unui bărbat care făcea insulină de mai multe ori pe zi, printr-un transplant inovator de celule. Diabetul zaharat este un flagel mondial de care suferă peste 560 de milioane de oameni.  

Publicat in Panorama
Cinci persoane s-au prezentat la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, dintre care două au rămas internate, după ce au participat la o nuntă, la sfârşitul săptămânii trecute, la un local din Târgu Mureş, a declarat presei, luni, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, dr. Iuliu Moldovan.

Publicat in Sanatate
Peste 8 milioane de burgeri au fost comandaţi în ultimul an prin intermediul unei aplicaţii de livrare, România fiind astfel ţara cu cele mai multe comenzi de burgeri din regiunea Europei de Sud-Est şi pe locul 4 la nivel global, din cele 23 de ţări în care operează platforma.

Publicat in Agricultura
Depozitele rezidenţilor clienţi neguvernamentali au crescut în luna aprilie 2024 cu 0,9% faţă de luna anterioară, până la nivelul de 589,925 miliarde de lei, iar faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior s-au majorat cu 11,9% (5,6% în termeni reali), informează Banca Naţională a României (BNR), printr-un comunicat.

Publicat in Banci
Crimă urmată de sinucidere într-o familie din județul Botoșani. Un bărbat și-a omorât soția, apoi și-a luat viața. Mama femeii a descoperit scena de coșmar, când a venit să-și caute fiica.  

Publicat in Justitie
Magistraţii au dispus, definitiv, începerea judecăţii pe fond în dosarul în care fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4