fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Deschide.md Foto: Deschide.md

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a zburat în Austria la clasa economic: „Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”


Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a zburat în Austria într-o vizită privată la clasa economic, spre surprindere pasagerilor din avion.

Pasagerii de la clasa economic a unei curse de linii Chișinău- Viena au descoperit surprinși că printre ei se află însuși președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, scrie Deschide.md.

Informația a fost publicată pe rețelele sociale de mai mulți pasageri.

„Am avut ieri marea onoare să o întâlnim pe președinta noastră într-un loc mai puțin așteptat, avionul Chișinău-Viena, econom class. Singurică, cu un bagaj mic și atât de modestă”, a scris un internaut.

Sorina Ştefîrţă, purtător de cuvânt al șefului statului, a confirmat că Maia Sandu a plecat pe 16 august într-o vizită privată la Viena.

Recent, Maia Sandu a refuzat sa beneficieze de privilegiile de șef de stat și să treacă vama dinspre România în Moldova sărind peste rând.

Mașina în care s-a aflat președintele Republicii Moldova s-a aliniat în rândul format la punctul de trecere a frontierei și a așteptat să-i vină rândul pentru verificări.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac