fbpx
 
Adolescentă din Vaslui înjunghiată de fostul iubit chiar în fața mamei ei

Adolescentă din Vaslui înjunghiată de fostul iubit chiar în fața mamei ei


O fată de 15 ani din comuna Epureni, județul Vaslui, a fost înjunghiată de fostul iubit, chiar sub privirile mamei adolescentei.

Agresorul, un tânăr de 18 ani, nu putea accepta faptul că fata l-a părăsit, o urmărea și chiar o amenința cu moartea, susține familia adolescentei. În final, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, arată Știrile PRO TV.

Supărat că după aproape un an de relație, fata l-a părăsit, tânărul a amenințat-o cu moartea si, când știa că adolescenta se întoarce de la Bârlad, a așteptat-o în stația de autobuz.

Fata și-a sunat mama și i-a spus că este în pericol. La poarta vecinei în curtea căreia se refugiase adolescenta, femeia a dat nas în nas cu individul care-i urmărea fiica. Extrem de agitat, bărbatul a devenit agresiv.

Mama victimei: „Mămică, mi-e frică, vine după mine’. Îi zic: ‚Intră într-o casă de om până vin eu’. Am plecat fuga. El a ieșit înaintea mea, să dea în mine: ‚Vă omor pe toți’. Când ea a venit spre mine, eu n-am văzut așa viteză, el a scos cuțitul. I-am spus fetei să fugă înapoi. M-am panicat. El atunci a luat-o după cap, i-a dat un pumn și i-a dat cu cuțitul”.

Rănită grav, adolescenta s-a prăbușit în drum sub privirile mamei și ale martorilor care au cerut ajutor la 112.

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „Prezenta trei plăgi înjunghiate, din care 2 la torace posterior și una la umăr. Victima a fost transportată la spitalul de urgență Bârlad”.

Dr. Oana Balbuzan, Spitalul de Urgență Bârlad: „În prezent este internată la Chuirurgie pentru coduită de specialitate. Este stabilă și cooperantă”.

Fata va avea nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.

Suspectul a fost ridicat de polițiști dintr-un sat vecin. Împotriva tânărului de 18 ani a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile. El riscă până la 5 ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30