Spectacolul naturii: o mare de flori cu nuanțe de albastru deschis a inundat un deal din Japonia (VIDEO)

Spectacolul naturii: o mare de flori cu nuanțe de albastru deschis a inundat un deal din Japonia (VIDEO)


Milioane de petale albastru deschis au acoperit dealurile verzi din prefectura Ibaraki, în Hitachi Seaside Park, Japonia, transformându-le într-o întindere incredibilă de nuanţe ale mării. Un val nesfârşit, creat din 4 milioane şi jumătate de Nemophila înflorite.

Cele 200 de hectare ale parcului Hitachi au devenit un tablou al înfloririi spectaculoase a acestei plante, la care participă anual mii de turişti. De fapt, florile sunt prezente tot timpul anului: narcise, lalele, maci, trandafiri ... dar în mai, această întindere incredibilă albastru deschis este deosebită şi cucereşte inimile tuturor.

Parcul este situat în apropierea mării şi cel mai bun loc pentru a admira pe deplin florile este, fără îndoială, dealul Miharashi No Oka, de unde întinderea bleu parfumată pare să intre direct în oceanul Pacific.

Nemophila este originară din America de Nord şi în japoneză poartă numele de Rurikarakusa. Aceasta nu depăşeşte înălţimea de 20 de centimetri, iar fiecare floare, compusă în general din 5 petale, are un diametru cuprins între 2 şi 3 centimetri. Mii de astfel de plante mici creează un spectacol în fiecare an formând un val azuriu între mare şi cer.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top