fbpx
Portokal
Ședință cu scântei la PSD: 5 vicepreședinți au demisionat. Olguța Vasilescu a cerut demisia Vioricăi Dăncilă. Gabriela Firea a ieșit plângând din sală

Ședință cu scântei la PSD: 5 vicepreședinți au demisionat. Olguța Vasilescu a cerut demisia Vioricăi Dăncilă. Gabriela Firea a ieșit plângând din sală


Cinci vicepreședinți din cei 16 au demisionat în ședința Cex a PSD din această seară. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea și Roxana Mînzatu.

De asemenea, au demisionat Carmen Dan și Gabriel Mutu.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda ar fi cerut demisia Vioricăi Dăncilă și a întregii conduceri a PSD. Vasilescu a fost șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă.

Gabriela Firea a ieșit din sală plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan, potrivit informațiilor Digi24.

Acesta i-ar fi reproșat că e „manevristă, cu manevre securiste” și că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.

După aproximativ jumătate de oră, Gabriela Firea a intrat înapoi în sala de ședință, după ce a vorbit cu Gabriel Zetea și Radu Modovan.

Radu Moldovan și Dragoș Benea au cerut ca întreaga conducere a partidului să demisioneze.

Pe de altă parte, Codrin Ștefănescu nu a fost lăsat să participe la ședință, pentru că funcția de secretar general adjunct nu e asimilata cu o poziție în CEx.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top