fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 01 Octombrie 2019

Caracatița PSD din Consiliul Local vrea să pună mâna pe un teren din Podu de Fier. Ingineria a trecut de vot vinerea trecută, iar destinatarul, consilierul local Bogdan Crucianu, s-a dat de gol. Deși nu apărea în nici un act din proiect, la momentul votului a ieșit din sală. Astfel, va putea licita liniștit pentru concesionarea terenului fără a putea fi acuzat de conflict de interese. În plus, un amendament depus de un coleg de partid înainte de vot i-a dat la o parte eventuala concurență.

Publicat in Anchete
Caracatița PSD din Consiliul Local vrea să pună mâna pe un teren din Podu de Fier. Ingineria a trecut de vot vinerea trecută, iar destinatarul, consilierul local Bogdan Crucianu, s-a dat de gol. Deși nu apărea în niciun act din proiect, la momentul votului a ieșit din sală. Astfel, va putea licita liniștit pentru concesionarea terenului fără a putea fi acuzat de conflict de interese. În plus, un amendament depus de un coleg de partid înainte de vot i-a dat la o parte eventuala concurență.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un jandarm din Suceava și partenera sa au fost puşi sub acuzare, în calitate de inculpaţi, pentru două fapte de trafic de minori. Cei doi sunt cercetaţi pentru că ar fi exploatat sexual două fete de 15 ani. Inculpaţii le-au făcut să creadă că le vor binele.

Publicat in Moldova
Poliţia Caracal are un nou şef începând de marţi, pe comisarul şef de poliţie Codruţ-George Florescu, care are o vechime de 18 ani în instituţie şi a fost anterior şef al Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt.

Publicat in Administratie Locala
Inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI) verifică averea președintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, ca urmare a unei sesizări, transmite Mediafax citând surse din instituție.

Publicat in Justitie
Raportul de date statistice privind serviciile poștale în anul 2018 realizat de ANCOM reflectă evoluții îmbucurătoare ale sectorului: veniturile obţinute din furnizarea de servicii poştale au crescut cu 13%, iar numărul de trimiteri poştale internaţionale intrate în România a ajuns la 46,5 milioane, în creştere semnificativă de 32%. Astfel, valoarea pieței serviciilor poștale în 2018 a fost de 3,2 miliarde de lei, peste 580 de milioane de trimiteri poștale plecând spre destinatari din țară sau străinătate”, a declarat Eduard Lovin, vicepreședintele ANCOM.

Publicat in Companii
Săptămâna aceasta aduce la Palas Iași o serie de evenimente, la care toți iubitorii de cultură sunt invitați să ia parte. Târgul de Carte și Arte Frumoase „Arca lui Gutenberg”, Festivalul de Muzică „Confluențe”, precum și spectacole din cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași vor oferi doza de frumos celor care vor participa.

Publicat in Timp Liber
Moţiunea, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!", are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi două de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pe de altă parte, PSD susţine că nici această moţiune de cenzură nu va trece.

Publicat in Parlament
Echipa comună de control din Vama Albiţa a descoperit la controlul de frontieră, ascunsă într-o cisternă destinată transportului aditivilor, cantitatea de 470 de litri de motorină pe care un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova încerca s-o introducă ilegal în ţară.

Publicat in Moldova
O scenă incredibilă a avut loc duminică în orașul Puebla din Mexic. Într-un magazin au intrat cinci hoți mascați și înarmați, gata să prădeze casa de bani.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4