fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 Octombrie 2019

Plângere penală pe numele lui Raed Arafat şi a şefilor din IGSU, Orlando Şchiopu şi Mihai Guţă. Grupul civic Reset Iaşi cere Parchetului General să demareze o anchetă penală împotriva celor trei, după publicarea ultimelor imagini din seara de 30 octombrie 2015, de la Colectiv.

Publicat in Justitie
O dubă înmatriculată în Republica Moldova a fost aproape de un impact frontal cu un TIR, după ce șoferul a riscat o depășire pe linia continuă. Se putea întâmpla o adevărată tragedie, pentru că ar fi fost implicate mai multe mașini, potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a Info Trafic 24.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Foltești au descoperit şi indisponibilizat o motocicletă ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Publicat in Moldova
Comisarul de poliţie Valentin Vezeteu, şeful Serviciului Sistematizări din Poliţia Capitalei - Brigada Rutieră, a fost pus sub acuzare de DNA Braşov pentru trafic de influenţă şi dare de mită.

Publicat in Justitie
Opt persoane, cu vârste între 33 şi 60 de ani, au ajuns vineri la spital cu traumatisme uşoare în urma accidentului produs pe DN 64, din localitatea Băbeni, între un microbuz de transport persoane şi un autotren, au informat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Publicat in Social
Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproximativ 460.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 220.000 de lei.

Publicat in Moldova
În urma a 7 percheziții efectuate pe raza județului Timiș, 9 persoane bănuite de comiterea mai multor fapte ilicite prin violență au fost reținute.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că un bărbat a sustras bunuri din magazin.

Publicat in Justitie
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iași au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de 5 ani închisoare, emis de Tribunalul Iași, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din municipiul Iași.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieşeni au intervenit la peste 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.  Au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3