fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 Octombrie 2019

Andreea Rodiana Fumu s-a stins din viață astăzi, la Viena, pe patul de spital.

Publicat in Social
Gălățenii au acordat titlul de „Cetățean de rușine” unor politicieni pe care i-au votat. Pe primul loc, Nicolae Bacalbașa, în prezent deputat PSD de Galați, la primul mandat, după ce înainte a condus Consiliul Județean. Următorii în top sunt doi edili și un alt deputat, Eugen Durbacă, de la ALDE, venit din PSD, via fostul PC.

Publicat in Moldova
Maricel Popa a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că anunţul lui Mihai Chirica de a-i oferi sprijin lui Klaus Iohannis în campania de la prezidenţiale arată că intenţa edilului este de a se înscrie în PNL.

Publicat in Administratie Locala
Fostul președinte al României Ion Iliescu are din nou probleme de sănătate.

Publicat in Sanatate
Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Brăila, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au destructurat un grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu combustibili.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de crimă organizată din Mureş, împreună cu  procurorii DIICOT, au depistat două persoane bănuite de implicarea în activităţi infracţionale de trafic de minori. Un bărbat, din judeţul Mureş, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui controlul efectuat asupra unui autoturism.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Vama Oancea împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în bagajele unui cetățean bulgar, 24 kg de tutun aromat pentru narghilea.

Publicat in Moldova
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict doi bărbaţi, de 36 şi 37 de ani, din Craiova, în timp ce ridicau un colet în care se afla cannabis.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit, ascuns pe osia semiremorcii unui camion încărcat cu frigidere, un cetățean turc, care intenţiona să intre ilegal în România.

Publicat in Social
Pagina 1 din 4