fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Decembrie 2019

Un român de 35 de ani se luptă între viață și moarte după ce a încercat să-și ia viață, în timp ce se afla într-un centru de detenție temporară din Rennes, Franța, destinat celor care urmează să fie expulzați.

Publicat in Eveniment
Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câştigat pentru al treilea an consecutiv ancheta de Favorită a Fanilor în circuitul WTA, a anunţat, vineri, site-ul oficial al asociaţiei.

Publicat in Alte Sporturi
Fost procuror-șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu și-a depus candidatura la două dintre structurile de bază ale justiției: Parchetul General și DIICOT. Horodniceanu a mai condus DIICOT în perioada 2015 – 2018. El s-a înscris în 2018 pentru un nou mandat, dar a fost preferat Felix Bănilă.

Publicat in Justitie
Reprezentanţii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Cuza Vodă din Iaşi au demarat, vineri, o anchetă internă, după ce în cursul nopţii, o femeie în vârstă de 20 de ani, din localitatea Holboca, a murit la scurt timp după ce a născut un băieţel.

Publicat in Sanatate
Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat vineri înlocuirea șefilor Jandarmeriei Române, generalul Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu, după ce împuternicirile acestora au expirat.

Publicat in Guvern
Omul de afaceri libanez George Karam a fost prins vineri, după ce în noiembrie a dispărut atunci când ar fi trebuit să se predea autorităţilor.

Publicat in Justitie
Camera Comunelor a aprobat, vineri, principalele elemente ale Acordului Brexit, dar procedurile parlamentare vor continua, în contextul în care premierul Boris Johnson intenţionează ca retragerea ţării din Uniunea Europeană să se producă pe 31 ianuarie 2020.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit 1.600 de pachete cu ţigări și 283 litri de alcool, pe care doi cetățeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

Publicat in Social
Polițiștii ieşeni au intervenit la peste 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 220 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni.

Publicat in Social
De la sfârșitul lunii ianuarie, polițiștii vor fi îndreptățiți să pătrundă, în orice mod, într-o locuință sau într-un spațiu delimitat ce aparține ori este folosit de o persoană fizică sau juridică, fără consimțământul acesteia sau al reprezentatului legal, pentru:

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3