fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 24 Decembrie 2019

Peste 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani au pus în executare, marţi, opt mandate de percheziţie domiciliară într-un dosar de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe sau distrugere, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Maria Carp.

Publicat in Moldova
Din cele mai vechi timpuri, tradițiile pe care le împlinim în ziua de Crăciun atrag norocul și bucuriile în viața noastră în Noul An. Colindele aduc belșug. La masa de Crăciun este de bun augur să ascultăm colinde, cântece ritualice de belșug, de rodire a ogoarelor și de armonie în relațiile interumane. Să mâncăm pește la micul dejun pentru a fi sprinteni tot anul. Credincioșii care au rostit în dimineața praznicului o rugăciune înainte de micul dejun, apoi au mâncat pește, au reușit să realizeze ceea ce și-au dorit, pe parcursul anului nou, chiar în situații dificile.

Publicat in Social
Deputatul PNL Dumitru Oprea a adresat Ministrului Afacerilor Interne o solicitare privind motivele pentru care nu au fost achiziţionate echipamentele necesare tinerilor poliţişti în timp util.

Publicat in Politica Locala
78 de persoane private de libertate vor fi recompensate, în această perioadă, cu permisiunea de ieșire din penitenciar, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieșeni au identificat un tânăr bănuit de distrugere. Acesta a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, după ce a incendiat mai multe pubele de gunoi din oraș.

Publicat in Social
Tribunalul UE a respins acțiunea lui Liviu Dragnea în care reclama că a fost condamnat de un complet de judecată care nu era specializat pe fapte de corupție și că ICCJ a dat dovadă de abuz de putere atunci când a ignorat mai multe prevederi europene, solicitând acestui for anularea condamnării, transmite Mediafax.

Publicat in Justitie
Polițiștii ieşeni au intervenit marți, la peste 135 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 35 de infracțiuni.

Publicat in Social
Ministrul Justiției Cătălin Predoiu a anunțat, marți, că 8 candidați s-au înscris pentru funcția de procuror general, 5 pentru cea de procuror-șef al DNA și tot atâția pentru șefia DIICOT, scrie Mediafax. Marți vor fi anunțate numele procurorilor, însă lista poate fi completată, dacă unii au trimis dosarele prin poștă.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Garda de Coastă au efectuat, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, trei perchiziţii domiciliare, la persoane implicate în activități de braconaj piscicol.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2