fbpx
Portokal

Items filtered by date: Duminica, 29 Decembrie 2019

Decanul Facultăţii de Medicină Dentară din Iaşi, prof.univ.dr. Norina Forna, a anunţat că îşi va depune candidatura pentru funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”.

Published in Sanatate
Pacienta de 66 de ani care a luat foc pe masa de operație, la spitalul Floreasca, a murit duminică seara, informează Digi24.

Published in Sanatate
Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Iași, Norina Forna, și-a manifestat interesul pentru dezvoltarea de programe în mediul rural în urma cărora tinerii și vârstnicii să beneficieze de tratamente gratuite.

Published in Sanatate
Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Iași și decanul Facultății de Medicină Dentară, prof. univ. dr. Norina Forna și-a anunțat candidatura la funcția de rector al UMF „ Grigore T. Popa” Iași.

Published in Sanatate
Cinci membri ai unei familii din judeţul Iaşi au ajuns la spital duminică, 29 decembrie, după ce au consumat o conservă de peşte.

Published in Sanatate
Un bărbat a fost omorât în bătaie de un șofer pe care l-a incomodat în trafic, în Craiova.

Published in Justitie
Un avion al companiei „Wizz Air”, care a decolat din Craiova, cu 169 de persoane la bord, a fost aproape să se ciocnească de o aeronavă „Air Europa” deasupra Spaniei.

Published in Administratie Locala
Un agent de pază a fost înjunghiat de trei ori într-un club din Arad, duminică dimineaţă, de către un client de 22 de ani care ar fi agresat mai întâi o chelneriţă.

Published in Justitie
Polițiștii ieșeni au identificat doi tineri, de 19 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Published in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Borș au desfășurat o acțiune comună cu autorităţile maghiare în urma căreia au depistat în zona de competență douăzeci de cetățeni din Irak, Iran, Siria și Afganistan, solicitanţi de azil în ţara noastră, care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Și poliţiştii de frontieră din Valea lui Mihai  au depistat în două autoturisme unsprezece cetăţeni sirieni care se îndreptau spre graniţa cu Ungaria, având intenţia de a trece ilegal frontiera.   

Published in Social
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top