fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 24 August 2019

Controversele legate de siguranța țigărilor electronice au atins un nou nivel, după ce un american a murit în urma unei boli pulmonare dezvoltate din cauza acestor dispozitive. Este prima moarte legată în mod direct de utilizarea țigărilor electronice.

Publicat in Sanatate
Un bărbat de 40 de ani, din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, acuzat că şi-a bătut concubina în timp ce se aflau în vizită la vecini, apoi s-a dus acasă unde a încercat să o violeze pe fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, a fost reţinut.

Publicat in Justitie
Un copil în vârstă de un an a ajuns, sâmbătă, în stare gravă la Spitalul municipal „Dimitrie Castroian" Huși, după ce a înghițit otravă pentru purici.

Publicat in Politica Locala
Prezidenţiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dăncilă, într-un mesaj postat pe Facebook, duminică, la Iaşi, pentru a face în stradă prima dezbatere din campania pentru prezidenţiale, după ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR că nu merge în rândul oamenilor.

Publicat in Politica Locala
Un parlamentar rus, susținător al lui Vladimir Putin, a fost reținut după ce și-a împușcat mortal soția cu aproape 20 de ani mai tânără, chiar în fața celor trei copii pe care îi avea cu aceasta.

Publicat in Eveniment
Primarul comunei Popeşti, din judeţul Vâlcea, Aurora Măgura, precum şi consilierii locali liberali din localitate, au fost excluşi din PNL, organizaţia judeţeană acuzându-i că au făcut campanie pentru PSD la alegerile europarlamentare.

Publicat in Administratie Locala
Alertă vineri noaptea în Capitală. O tânără de 16 ani a apelat numărul de urgenţă 112 şi le-a povestit oamenilor legii că este ținută cu forța într-un apartament.

Publicat in Social