fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 07 Ianuarie 2020

Un șofer cu BMW a rămas înzăpezit după ce a intrat cu mașina pe pârtia de schid de la Oncești și a fost amendat de jandarmi cu 2.000 de lei, relatează Turnul Sfatului.

Publicat in Social
O femeie gravidă în vârstă de 29 de ani a fost reţinută marţi seara de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, ea fiind acuzată că şi-ar fi omorât partenerul, pe care l-ar fi lovit cu un cuţit atunci când se certau, potrivit unor surse judiciare.

Publicat in Justitie
O persoană a murit marţi într-un incendiu izbucnit la ultimul etaj al unui bloc de locuinţe dezafectat din cartierul ieșean „Dimitrie Cantemir”, numit şi „Blocul Fantomă".

Publicat in Social
Un bărbat de 45 de ani, din Suceava, a reclamat la Poliție că a fost lăsat fără aproape 2.000 de euro de soție și amantul acesteia. Mai mult, omul susține și că a fost bătut de iubitul femeii.

Publicat in Moldova
Un tânăr în vârstă de 17 ani a fost muşcat de faţă de un porc mistreţ, fiind internat marţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a declarat managerul unităţii sanitare, Carmen Dorobăţ.

Publicat in Sanatate
Ungaria a anunțat, marți, că va finaliza în acest an cea de a doua autostradă care va face legătura cu România.

Publicat in Eveniment
Operatorii telecom Vodafone România, Telekom România Mobile Communications, Orange România şi RCS&RDS au fost amendaţi cu 1,61 milioane de lei pentru că nu şi-au îndeplinit obligaţia de a avea o acoperire cu servicii de voce a unor zone locuite de cel puţin 98% din populaţia României, a anunţat, marţi, Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), într-un comunicat de presă.

Publicat in Companii
Peste 10.000 de cămile vor fi împușcate, în sudul Australiei, pentru a le împiedica să bea prea multă apă în zonele afectate de secetă și pentru a opri distrugerile provocate de animele, informează The Independent, citat de Digi24.

Publicat in Panorama
Militarii români staționați în Irak au fost relocați, în contextul crizei din Orientul Mijlociu, a spus președintele Klaus Iohannis. Imediat, și Ministerul Apărării a anunțat că cei 14 militari români din Irak au fost relocați într-o altă bază a coaliției.

Publicat in Guvern
Noul an a adus promoții de neratat în magazinele Iulius Mall Iași. Descoperă și tu surprizele pe care ți le-am pregătit și completează-ți garderoba cu piese vestimentare ale brandurilor tale preferate. Consultă lista completă a discounturilor pe site-ul Iulius Mall Iași.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3