fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 22 Mai 2020

Ministerul de Externe reacționează la o postare a premierului Republicii Moldova Ion Chicu, spunând că a făcut declarații denigratoare la adresa României „complet inacceptabile”.

Publicat in Moldova
Trei cadre medicale de la Spitalul de Pediatrie "Sf. Maria" din Iaşi au fost depistate ca fiind infectate cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Polițiștii orașului Popești-Leordeni au fost sesizați de către un bărbat din Pantelimon că pe un teren viran situat pe DC 83, între localitățile Vidra și Dobreni, a găsit un bebeluș abandonat.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, vineri seara, alte 7 decese în rândul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilanţul epidemiei de COVID-19, formă agresivă de pneumonie, se ridică la 1.166 cazuri mortale.

Publicat in Sanatate
Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul, pe numele de mirean Corneliu Onilă.

Publicat in Justitie
MAE a anunţat vineri că a murit un român care lucra la o companie de prelucrare a cărnii din localitatea germană Birkenfeld, unde au fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Publicat in Eveniment
Dorința de a petrece cât mai mult timp în natură și de a muta majoritatea activităților în aer liber este un bun motiv să ne facem planul pentru weekend. Te poți încărca cu bună dispoziție și energie în parcul Palas, relaxându-te pe gazon, admirând verdele crud al vegetației sau în timp ce te plimbi pe alei. Poți profita de vizita la Palas și ca să-ți îmbogățești biblioteca cu noi volume de la Cărturești sau să îți schimbi look-ul.

Publicat in Timp Liber
Vineri, 22 Mai 2020 18:03

Un machiaj perfect cu doar 5 produse

Deseori ne pierdem printre miile de produse cosmetice. Suntem ademenite de publicitate, promisiuni minune făcute de branduri, ambalaje sclipitoare, arome îmbătătoare sau explozii de culori.

Publicat in Timp Liber
Începând cu săptămâna viitoare, în colegiile naționale și liceele teoretice din municipiul Iași care școlarizează elevi de gimnaziu, va începe procesul de înscriere (online) a elevilor de clasa a IV-a în clasa a V-a, anul școlar 2020-2021, perioada agreată de toate unitățile școlare, în urma consultării acestora, fiind 27 mai – 12 iunie 2020. În situația în care numărul de elevi înscriși depășește numărul de locuri, va fi organizată și o etapă de selecție, la aceeași dată în toate unitățile implicate.

Publicat in Educatie
Pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Clinic de Urgență ”Nicolae Oblu” din Iași, managerul Lucian Eva este peste tot. Îi laudă pe medici, dă diplome, interviuri pentru site-uri prietene, operează, taie, spânzură. El centrează, el dă cu capul, într-o promovare deșănțată a propriei imagini. Acum trei zile, pe 19 mai, Eva se lăuda cu o performanță: deși au fost operați bolnavi infectați cu Covid 19, niciun cadru medical nu s-a îmbolnăvit. S-a hazardat: astăzi are 11 depistați.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 3