fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 13 Iunie 2020

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a publicat lista cu toate țările pentru care se elimină obligativitatea carantinei sau autoizolării la domiciliu atunci când cetățenii revin în România, începând de luni.

Publicat in Social
O întâmplare terifiantă s-a petrecut în Mehedinţi. Acolo, o tânără de 17 ani a fost incendiată de un individ care în trecut a luat 5 vieţi. Inclusiv pe cea a unui bebeluş nenăscut.

Publicat in Social
Patru mașini au fost avariate în urma unei altercații între mai multe persoane. Scenele violente au fost surprinse în cartierul craiovean Craiovița Nouă, potrivit publicației Gazeta de Sud.

Publicat in Social
Poliţiştii din Botoşani, în colaborare cu cei din judeţul Arad, au efectuat percheziţii la mai multe locuinţe din judeţul Botoşani, dar şi în Penitenciarul Arad, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Publicat in Justitie
Un primar PSD a găsit o metodă radicală de a-i pedepsi pe localnicii dintr-o comună după ce a aflat că aceştia au decis să nu îl mai voteze. Astfel, Dan Victor Marian, edilul PSD din comuna Secu, judeţul Dolj, a sistat alimentarea cu apă potabilă pentru nu mai puţin de 50 de gospodării, informează Ziarul de Craiova.

Publicat in Administratie Locala
Şeful Poliţiei Miercurea Ciuc, Nicolae Florin Ghenci, şi-a pierdut funcţia, iar alţi doi poliţişti au fost sancţionaţi, după ce au participat la o petrecere în timpul stării de urgenţă.

Publicat in Social
Un site fals care susține că are de vânzare subiecte de Bacalaureat pentru examentul de anul acesta folosește o adresă de email în care apare cuvântul „Edupedu”.

Publicat in Educatie

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30